2777
2789
عنوان

لقاح دیر

191 بازدید | 11 پست

کیا لقاحشون دیر بوده؟ کی از بتاشون مثبت شد؟ تو و خدا جواب بدین

سلام. 

اقدام برا بارداری نداشتم ولی یک ماه پیش اول رابطه شوهرم کاندوم نذاشت و بینش گذاشت و حواسش بود چیزی نریزه، ممکنه پیشاب ریخته باشه و نفهمیده باشیم. کسی بوده اینطوری باردار شده باشه؟ الان چندماهه چون نصف قرص لووتروکسین میخورم پریودم منظومه و هورمونام اکی هستن. 

روز پریودم ترشح شبیه تخمک‌گذاری داشتم. یک هفته از تاخیر پریودم بی بی چکم منفی بود و از بتا کمتر از 0.1 بود. دکتر رفتم سونو واژینال داد و معاینه کرد و گفت همه چی طبیعیه و عفونت نداری و دوباره از بتا بده اگه منفی بود قرص بدم پریود بیاد، ولی من همش فکر میکنم باردارم، سینه هام بزرگ شدن ولی درد نمیکنن، گاهی اوقاتم تخمدان هم تیر میکشن و منقبض میشن و علائم میاد میره و بی‌حالی و خستگی هم دارم. 

الان 16 روز از موعد پریودم میگذره مجدد بی بی چکم منفیه منتظرم 20 روز بشه برم از بتا بدم، خواهرم پارسال بعد از 20 روز ازش مثبت شد به نظرتون منم اینطوریم و میتونی ارثی لقاحمون دیر باشه؟ انتظار داره دیوونم میکنه. 😢😥

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هم بی بی هم آز منفی من اقدام بودم نمیدونم چ مرگم شده چرا پریود نشدم چرا لکه بینی قطع نمیشه خیییلی نا ...

نگران نباش برو دکتر، اگر انتظار مثل من کلافه ت کرده سونو معمولی بده معلوم میشه اگه مشکلی باشه، انشالله که باردار باشی چون بعضیا برای لانه گزینی لک بینی دارن

نگران نباش برو دکتر، اگر انتظار مثل من کلافه ت کرده سونو معمولی بده معلوم میشه اگه مشکلی باشه، انشال ...

امیدی به بارداری ندارم فقط این لکه ها تو اقدامم وقفه انداخته از طرفیم شوهرم واقعا رابطه میخواد ک نمیتونم ...

امیدی به بارداری ندارم فقط این لکه ها تو اقدامم وقفه انداخته از طرفیم شوهرم واقعا رابطه میخواد ک نمی ...

نه اصلا اینطوری نگو اتفاقا دقیقا زمانی که امیدی نداری فرجی میشه، چندروز دیگه دوباره از بده ببین بتات زیاد شده یا نه بعد برو دکتر، آخه جاریه منم سر بچه دومش لک بینی زیاد داشته