2777
2789

تهرانو  تعطیل کردن؟

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهران ک بهاریه🫥

برف اومد امروز گفتم شاید بخاطر گاز تعطیل کنن

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

نه تهران خیلی هواش بد نیستپردیس خیلیی برف اومده دیشبم اومد الان زمینا یخ زده لیز لیزه

به خاطر هوا نه بخاطر گاز گفتم شاید تعطیل شه

نه نکردن امروزو

بیچاره بچها امسال اصلا نفهمیدن چیشد انقد تعطیل کردن

اره خیلی دنجه واقعا اب و هواشم محشره منم خیلیی دوستش دارممامان بزرگم اینا هشتنمامانم اینا دو

ماهم فاز ۱ بودیم خیلی دوست داشتم 

فاز ۲ سمت میدون امام میشه اره؟

حال را نباید پرسید!!! باید فهمید...

خوش به حالتون ما که تو آلودگی خفه شدیم 

غرب تهران از آلودگی دیگه دیده نمیشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

شما برف نداشتین امروز؟

نه عزیزم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴