2777
2789
عنوان

بارداری

121 بازدید | 14 پست

سلام دوستای قشنگم. من باید دیروز پریود میشدم. ولی از چهارشنبه تا جمعه لکه بینی داشتم.ولی دیروز و امروز دیگه لکه بینی ندارم . دیروزم بی بی چک گذاشتم منفی بود. کمردردم دارم. به نظرتون علت اینکه پریود نشدم چیه؟ ممکنه باردار باشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۴   ۲۵   ۲۶ سیکل روزی یک بار یه ترشح صورتی کوچیک دیدم..این لانه گزینی بود

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
لك بيني لانه گزيني يكي دودفعه س شما همون پريود شدي سه روز خونريزي كردي

آخه خیلی کم بود. من همیشه تو پریودیام دو روز اول لکه بینی داشتم وبعدش خونریزی شدید. میتونه از عوارض قرص مدروکسی پروژسترون باشه؟

من ۲۴   ۲۵   ۲۶ سیکل روزی یک بار یه ترشح صورتی کوچیک دیدم..این لانه گزینی بود

خوب منم هنین سه روز سیکلم لکه قهوه ای داشتم.  که دوروز اول کم بود ولی روز سوم بیشتر بود

آخه خیلی کم بود. من همیشه تو پریودیام دو روز اول لکه بینی داشتم وبعدش خونریزی شدید. میتونه از عوارض ...

قرص مدروکسی لک بینی میاره بله مطمئن باش واسه اونه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
آخه خیلی کم بود. من همیشه تو پریودیام دو روز اول لکه بینی داشتم وبعدش خونریزی شدید. میتونه از عوارض ...

قرصاي هورموني كه همه چيو بهم ميزنه ممكنه لك بيني تو سه روز پشت سرهم خيلي بعيده علامت حاملگي باشه اگه تو بارداري سه روز لك بيني باشه كه از علائم سقطه

اگه تا فردا پری نشدم برم آزمایش بدم؟

نه عزیزم...باردار باشی بی بی نشون میده..واسه قرصه لک بینی