2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته دارین استفاده میکنید اخه بعضیا میگن راه عرقو مسدود میکنه و غده در میاد

۱۳ یا ۱۴ سال میشه

نه من هیچ ضرری ندیدم. از فوق تخصص بیماری‌های سینه هم سوال کردم گفت تا حالا توی هیچ منبع علمی تداخلی بین سرطان سینه یا کیست و ... زینک اکسید ندیده 

اوایل که شروع به استفاده کردم زیر بغلم دردناک و متورم شد که سونو گرافی رفتم گفتن تورم غدد لنفاوی بوده و مربوط به وجود عفونت توی بدنه. ربطی به زینک نداشت چون دیگه هیچوقت تکرار نشد با وجود اینکه من تمام این سالها بعد هر حمام حتما زینک استفاده میکنم 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

عزیزم من دوبار استفاده کردم بدنم یخورده جوش میزنه میگن عادیه چندبار اول درسته ؟

اره گلم 

اون کثیفی ها و میکروب های زیر پوستته ک خارج میشه 

ولی نوره صال بخر 

نه از این پود موبر ها ک تو بازار هست 

نوره رو از عطاری بگیر 

تیز بر نگیر 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
۱۳ یا ۱۴ سال میشهنه من هیچ ضرری ندیدم. از فوق تخصص بیماری‌های سینه هم سوال کردم گفت تا حالا توی هیچ ...

مرسی بابت راهنماییت چقدر طول کشید که روشن شد؟ 

آســوده بــاش کــشتی مـــاراخـــدامی رانــــد🌊🛳

خیلی خطرناکه زینک بعد یه مدت باعث تحریک غدد لنفاوی میشه و غدد زیر بغل برجسته میشه و قلمبه قلمبه یه س ...

من نزدیک ۱۴ ساله دارم استفاده میکنم. پست بالا گفتم که از متخصص هم سوال کردم. گفتن ربطی به زینک نداره

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

من نزدیک ۱۴ ساله دارم استفاده میکنم. پست بالا گفتم که از متخصص هم سوال کردم. گفتن ربطی به زینک نداره

من که رو ماه زدم و چند ماه درگیرش شدم و دکتر هم کلی دعوا کرد که سرخود بلا سرخودتون نیارید 

با یه سرچ ساده فهمیدم چکار کردم به هر حال هر کی مختاره هر کاری صلاح میدونه انجام بده 

من که رو ماه زدم و چند ماه درگیرش شدم و دکتر هم کلی دعوا کرد که سرخود بلا سرخودتون نیارید با یه سرچ ...

شآید شما حساسیت داشتین، زینک به تنهایی باعث تورم غدد لنفاوی نمیشه 

منافذ رو مسدود هم نمیکنه چون اصلا مانع عرق کردن نمیشه. فقط به خاطر خاصیت ضد میکروبی از رشد قارچ روی پوست و ترشح بوی ناخوشایند جلوگیری میکنه 

سرچ گوگل هم نظر مثبت روی این پماد داره و هم منفی 

شاید منفی ها کار فروشندگان یا تولید کنندگان مام و دئودورانت ها باشه 😂

من از فوق تخصص بیماری‌های سینه و مسئول غربالگری مرکز تخصصی سرطان سینه سوال کردم و ایشون گفتن توی منابع علمی چیزی در مورد تاثیر زینک ننوشته

اره گلم اون کثیفی ها و میکروب های زیر پوستته ک خارج میشه ولی نوره صال بخر نه از این پود موبر ها ک تو ...

مرسی از راهنماییت عزیزدلم من نوره زرنیخ دار میگیرم خوبه بنظرت گلم؟

مرسی از راهنماییت عزیزدلم من نوره زرنیخ دار میگیرم خوبه بنظرت گلم؟

اره خوشگلم همون زرنیخ دار اصله 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂