2821
2789

واقعا ازدواج دو سه سال اولش خیییلیییی خوبه، بعدش همش مسئولیت و کار و پذیرش طرف مقابل،  گذشت کردن و ایناست....

طوری نیست که دلت می‌خواد ازدواج کنی ولی لطفا قبلش یه سری مهارت های اساسی واسه زندگی مشترک رو یاد بگیر که توی زندگی کمتر دچار مشکل بشی

میان دشمن و وطن، ننگ بر آن که شک کند.... 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منمممممممممممم

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

دخترهای ایرانی باید نگران باشن و منتظر که یکی از در بیاد تو خواستگاری ، شما چرا دلت خواسته و اقدام نکردی ؟ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بخاطر مسائل اقتصادی تو این وضعیت خودکشیه ازدواج

ایشالا که شرایط جور بشه 🙏

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦