2777
2789
عنوان

خانمای خوشتیپه باردار

184 بازدید | 13 پست

سلام . من تازه عضو سایت شدم 😊

میخواستم بدونم این خانم های بارداری ک عکساشونم توی همه فضای مجازی پر هست و انقد بخودشون میرسن و موهاشون همیشه رنگ داره و کلا تیپ و قیافشون خیلی اوکیه . فتوشاپه ؟ اخه من تازه 12 هفته باردارم از شدت تهوع و خستگی و بی جونی حتی نمیتونم پاشم اب و غذا بخورم . وقتی اونا رو میبینم افسرده میشم 😭کلا زندگیم ترکیده 😭😭😭

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=50285017]کاملا فتوشاپ اخه کی تو حاملگی رنگ میکنه ارایش میکنه اینا کلا ضرر داره واسه بچه[/QUOTE

اره بنظرم . دیگه نگاشون نمیکنم 

من نمیدونم چزا از وقتی زلزله اومده دماغم داره رشد میکنه قبلش اینجوری نبودا

😀دماغت ترسیده گویا 

منم خیلی بدتیپ بودم موقعه حاملگی یه شلوار گشاد میپوشیدم میرفتم بیرون الان فک میکنم میگم چرا اونموقعه اینقد بدتیپ بودم و اینطور لباس میپوشیدم اگه دوباره حامله بشم لباسهای شیک و راحت میپوشم نه گشاد و زشت

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
منم خیلی بدتیپ بودم موقعه حاملگی یه شلوار گشاد میپوشیدم میرفتم بیرون الان فک میکنم میگم چرا اونموقعه ...

من که اصلا نمیتونم بیرون برم .اصلا فکر نمیکردم بارداری می تونه انقد زندگی و حال و احوالم رو مختل کنه . من ورزشکار بودم اما الان حال ندارم چهار قدم پیاده روی کنم . نمیدونم شاید بعد از چهار ماه بهتر شم 

من‌که تو بارداریا قبل اینکه بفهمم باردارم بینیم ورم  میکرد. 😞😞

😑درکت میکنم 

من که اصلا نمیتونم بیرون برم .اصلا فکر نمیکردم بارداری می تونه انقد زندگی و حال و احوالم رو مختل کنه ...

آره 3ماه اول اینطوره من همه اش فشارم پایین بود اصلا نمیتونستم برم بیرون و تو اون 3ماه فقط غذام سوپ بود اصلا نمیتونستم غذا بپزم از بس حالم بد بود

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗