2777
2789
عنوان

با مدرک پزشکی

54 بازدید | 6 پست

میشه به کدوم کشور مهاجرت کرد

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

مهاجرت پزشکی صفره

اوه مرسی

حتی تخصصش؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

امریکا، اروپا، استرالیا

قبول میکنن مدرک پزشکی ایران رو؟

آلمان چجوریه؟

بله عزیزم ولی باید آزمون تطبیق بدین که آزمون هلاک کننده ای نیست و کاملا از پسش برمیایید و اینکه عمومی ایران توی کشورای دیگه معتبره ولی تخصص نه، بهترین وقت مهاجرت بعد از عمومی و قبل از تخصصه برای المان هم میتونید تا سال اول دانشجویی درصورتی که زبان آلمانی بلد باشید مهاجرت تحصیلی کنید و پزشکی رو اونجا ادامه بدید 

بله عزیزم ولی باید آزمون تطبیق بدین که آزمون هلاک کننده ای نیست و کاملا از پسش برمیایید و اینکه عموم ...

ممنونم عزیزم لطف کردید،