2777
2789
عنوان

بابام😂

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 25 پست
حرف به منم میزنن ولی حرفای من سزاوار کتکن

باور می‌کنی عین مامانا بهم گفت تو رو کی بیاد بگیره با این اخلاقت تو آخرش میمونی واقعا خیلی دلم شکست یه لپ‌تاپ ازش خواستم گفت خواستم برات بخرم ولی لیاقت نداری 

به تو هم اینطوری میگن؟

چقد منیخیییییلی خانوادمو اذیت کردمخدا میدونه که چقد پشیمونم ولی زندگی باهام این کارو کردهاعصابم خطی ...

منم واقعا همش از اعصابم میاد 

یه جاهای هر چقدرم ناراحت باشیم عصبی باشیم کاری نمیکنیم 

چون نمیشه همش میمونه واسه پدر و مادر بدبخت 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم واقعا همش از اعصابم میاد یه جاهای هر چقدرم ناراحت باشیم عصبی باشیم کاری نمیکنیم چون نمیشه همش می ...

دقیقا

خییییلی اعصابم ضعیفه

انقد دلم آرامش میخواد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

باور می‌کنی عین مامانا بهم گفت تو رو کی بیاد بگیره با این اخلاقت تو آخرش میمونی واقعا خیلی دلم شکست ...

آره ولی من میخندم 😂💔

چون میدونم اخلاقم خیلی گوه تشریف داره دومی رو میگن بهم بابام میگه نه خیلی با تربیتی و دختر خوبی هستی اینم بگیرم برات اولی که نمیگن بگن من خوشحال میشم چون اهل ازدواج نیستم 

براتون یه صلوات فرستادم خانوم چشمون درشت❤امضای قشنگی دارید

❤❤❤خیلی ممنونم ان شاءالله. هرچقدر در حق من دعا کردین خدا برگردونم  به زندگیه خودتون💋

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

چند سالته برعکس من اهل ازدواجم ناراحت میشم خدایی خیلی بهم حرف بد میزنن من چیزی نگفتم فقط یکم لحنم تن ...

من ظهری گفتم برو بابا 

داشتم میرفت تو حیاط صدای غر غراش داشتم میشنیدم توی روشویی

❤❤❤خیلی ممنونم ان شاءالله. هرچقدر در حق من دعا کردین خدا برگردونم به زندگیه خودتون💋

قربانت،کاری نکردم🫂❤

چنلِ تلگرامم https://t.me/+5OR5eiMxLY0yMjg0🌸هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"