2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون سوسیس هایی که توش پنیر هستن خیلی عالیه ازتون هم خیلی‌ متشکرم که اطلاع رسانی میکنید 🌺

فدات بشم ..عاره حالم خیلی بد شد کاش نمی‌خوردم ..ی بار یکی از دوستام که شوهرش تو کارخونه سوسیس کار میکرد می‌گفت نخورین ..گفت خیلی وحشتناک درست میشن ..و می‌گفت حیوون های مرده رو چرخ میکنن و اینا ..ولی من باوردم نشد ..امشب حالم خیلی بد شد

اون سوسیس هایی که توش پنیر هستن خیلی عالیه ازتون هم خیلی‌ متشکرم که اطلاع رسانی میکنید 🌺

کوکتل رو میگی عزیزم یا کراکف 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

کوکتل رو میگی عزیزم یا کراکف

نمی‌دونم فقط می‌دونم توش پنیر دارن خوشمزه هستن

خدا🤍🍃و فرعون هزاران کودک را کشت تا موسی به دنیا نیاید🙂 اما در آخر او را در خانه خودش بزرگ کرد همیشه نقشه خدا بالاتر از نقشه ماست 💜

سوسیس نمیخرم اصلا فقط الان جدید این سیب زمینی  سوخاریها میخرم خوشمزه اس همه نوع آش تقریبا خریده ایم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

وای منی که همین الان دارم میخورم نباید این تاپیکو میدیدم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

از همون قرمز ها عزیزم ..ب اسمش توجه نکردم ..اگه میخوای بخونم روشونو.انداختم سطل اشغال اخع

نگو. میتونن ازت شکایت کنن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎