2821
2789
عنوان

بیاین لطفا

29 بازدید | 4 پست

🥲من ۱۷ سالمه و کف سرم پیداس یه زمینه ارثی هم دارم که فک نمیکنم الان اثر کنه برای مامانم از ۳۰ به بعد کف سرش مشخص شد 

من موهای پری داشتم وقتی هم بچه بودم تروخدا بگین چیکار کنم چه قرصی بگیرم که اثرش دائمی باشه 

کسی مزو یا پی آر پی انجام داده؟

مثل افسانه ها ؛ آخر داستان نجاتم بده...

اول برو ی دکتر پوست خیلی عالی آزمایش کامل بده از همه جهت. بعد قرص و مکمل و مزوتراپی رو شروع کن 

مزوتراپی حداقل یک سال باید بری مداوم و مزوتراپی رو موی خانوم ها معمولا بهتر جواب میده 

اول برو ی دکتر پوست خیلی عالی آزمایش کامل بده از همه جهت. بعد قرص و مکمل و مزوتراپی رو شروع کن مزوتر ...

ینی پی آر پی نکنم؟ 

آخه میگن مزو برگشت داره مث اینکه 

ببخشید شما میدونی یه دکتر خوب رو چطور پیدا کنم؟ 

کرمانشاه هستم نمیدونم کی خوبه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ینی پی آر پی نکنم؟ آخه میگن مزو برگشت داره مث اینکه ببخشید شما میدونی یه دکتر خوب رو چطور پیدا کنم؟ ...

پی ار پی رو نمی‌دونم راستش هیچ اطلاعاتی راجبش ندارم اگر بهتر از مزو هست خب مزو انجام نده 

اما در مورد پیدا کردن دکتر همش سرچ کن تو گوگل و تو همین نی نی سایت و پرس و جوی میدانی و سوال از دوست و آشنا بپرس تا بفهمی .آنقدر باید پرس و جو کنی تا پیدا کنی خیلی کار سختیه 

مثلا اگر ی دکتر عمومی خوب تو کرمانشاه میشناسی برو پیشش و ازش بخواه که ی دکتر پوست خوب تو زمینه مو معرفی کنه بهت که کار کلینیکی هم انجام بده 

باید خیلی خیلی خیلی پرس و جو کنی و حقیقتا کار خیلی سختی هست پیدا کردن دکترر پوست و مو خوب 

پی ار پی رو نمی‌دونم راستش هیچ اطلاعاتی راجبش ندارم اگر بهتر از مزو هست خب مزو انجام نده اما در مورد ...

ممنونم

2823
2791
2779
2792