هیچ روزی بالاتر از ۱۱۸۴ هم نرفتم اصلا -برنامه دارم هر روز ثبت میکنم-
روزی بیست دقیقه هم کاردیو+۵ دقیقه یوگا قدرتی
الان تقریبا میشه ۱۲ روز ولی انگااار نه انگار
وزنم دقیق همونه😐
چه کنم؟حرفی سخنی..🦦
Wonyoungism🦢🌷 ˗ˏˋ ♡ ˎ تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯 ߊܨ ܥܼߊܔ ܥܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊܘ ܩܝܥߊܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ "INTP⋆.˚✨️⋆
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون باید ۵۰۰ تا از کالریت کم کنیشما داری تثبیت میری
عه؟ نه بابا موقع ثبت نام زدم کاهش وزن تا اسفند
بعد تو اینترنت زده بود کالری شماری زیر ۱۲۰۰ نا سالمه
Wonyoungism🦢🌷 ˗ˏˋ ♡ ˎ تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯 ߊܨ ܥܼߊܔ ܥܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊܘ ܩܝܥߊܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ "INTP⋆.˚✨️⋆
ببین اکثرا تو برنامه ها کالری شماری اگه وزنت استپ بخوره باید شوک بدیینی غذاهای سالم با کالری بیشتر ب ...
سعنی مقدار کالریمو بیارم بالا؟
باید بیشتر بخوری بیار روی ۱۳۰۰ استپ وزنی میشی۱۲ روز که زوده بزار یک ماه بگذره
چقدر نتیجه میده..تا حالا تجریه رژیم نداشتم
سلام عزیزم یه پست تو تاپیک من تحت عنوان عرفان حلقه گذاشته بودی. تاپیک رو ترکوندن پیامت رو ندیدم. میگ ...
سلام🌱 خوبی؟ شما تاپیک زده بودی؟
هیچی در مورد روش کار رهبر همچین گروه های عقیدتی توضیح داده بودم که چطور افرادی که احساس پوچی میکنن رو پیدا میکنن و بهشون نزدیک میشن و با شستشوی مغزی -بظاهر- بهشون هدف زندگی میدن