2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همه چیو تو کنکور نبین ، همین چند ساعت پیش یه دختر سی ساله می‌گفت برنامه نویسه و برای خودش خونه و ماشین و یه میلیارد پول داره ، کنکور یک راهه موفقیته شد شد نشد راهه بعدی

دووم بیار 

وقتی بری دانشگاه همه چیز درست میشه فقط مراقب اعصاب و‌روانت باش کهدخراب بنش هیچ‌جوره قتبل ترمیم نیستن

منم سه سال کنکوری بودم بالاخره امسال دست از لج کردن برداشتم اومدم دانشگاه...رشتمو دوست ندارم ولی بختر از اون شرتیط برزخیه

همه چیو تو کنکور نبین ، همین چند ساعت پیش یه دختر سی ساله می‌گفت برنامه نویسه و برای خودش خونه و ماش ...

برنامه نویس؟سخته.

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

برنامه نویس؟سخته.

کار آسانی نیست ولی اونقدراهم سخت نیست منطق خاص خودش رو داره یادبگیری هشتاد درصد راهور رفتی ، اینقدری که کنکوریا وقت می‌ذارم برای درس خوندن وقت بذارم برای برنامه نویسی زود مسلط میشن

کار آسانی نیست ولی اونقدراهم سخت نیست منطق خاص خودش رو داره یادبگیری هشتاد درصد راهور رفتی ، اینقدری ...

من دوس داشتم یاد بگیرم اما ریاضیم خوب نیس.ب ریاضی ربط داره؟

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

من دوس داشتم یاد بگیرم اما ریاضیم خوب نیس.ب ریاضی ربط داره؟

نه به اون شکل که فکر کنی حساب کتاب نداره ولی تفکر منظم میخواد اینکه از کجا باید شروع کنیم تا به نتیجه ی دلخواه برسیم .مثل پازل باید قطعاتی که نیازت میشه رو بسازی بعد کنارهم بچینیشون (بهش میگن درست کردن کتابخانه و فراخوانی) 

نه به اون شکل که فکر کنی حساب کتاب نداره ولی تفکر منظم میخواد اینکه از کجا باید شروع کنیم تا به نتیج ...

ممنون عزیزم🙋🏻‍♀️

اگه دوست داری چند دور نه یک بار آموزش های برنامه نویسی رو ببین تو دستت میاد باید چکار کنی

فعلا برا استخدامی میخونم دعا کن قبول شم دوس دارم کنارشم اینو داشته باشم🙂