2789
عنوان

امام حسین

181 بازدید | 25 پست

الهی قربونش بشم امام حسین عشقه بیاین توسل کنید بهشون دست خالی نمیزاره بگیرین 

من آدمی بودم که غیبت و دروغ و فحاشی  نماز نمیخوندم میکردم از 4مهر زیارت عاشورا خوندم یواش یواش  این کار را ترک کردم 

الهی فداتشم ی معجزه ای هم یادتون بدم خواندن زیارت عاشورا ونماز و ترک گناه

قسمت همه عاشقا کربلا 💖

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله نماز خواندن همت میخواد شما پیدا کردید انشاالله این رابطه بین شما خودت محکم تراز قبل بشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

هیچوقت یادم نمیره باوجود اینکه ادم خوبی نبودم یه جایی ممکن بوددرحد چندثاینه تاحدمرگ برم فقط چشمامو بستم وصداش زدم درهمون ثانیه ها نجات پیداکردم،قربونش برم خیلی مردهس،امام زمان امام امیدم هس اونم فراموش نکنید،امام علی رو همیشه به غیرتش قسم میدم 

انشالابین الحرمین بشینی ی نگات ب امام حسین یه نگات ب حضرت عباس بارون نم نم بیاداشک ازگوشه چشات بیادب ...

قوربونت برم مرسی از دعای خیر و مهربونیت

بهترینا سهم زندگی خودت و خانوادت 💖

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

الهی که به حق امام حسین علیه السلام همتون خوشبخت شید

به زودی هم بنظرم روزیت میشه کربلا

اگه به این زودی ها رفتی بیا بهم بگو

خوشحال میشم

خودم این روزا رو گذروندم

۷ساله الحمدالله رویه ام اینه