2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوبار خوردم.ولی باردار نشدم درضمن باید تا ۷۲ ساعت بعد رابطه خورد وگرنه تاثیر فک نمیکنم داشته باشه

تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓

عزیزم آگه پری نشدی نگران نباش، قرص لونژیل نظم پریود و بهم میزنه

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
من دو ماه پیش دو تا خوردم بعد اون ماهی دوبار پریود میشم حالا قرار برم دکتر

من که میترسم دو سالو نیمه رابطه دارم دومین بارمه خوردم شوهرم میگه بخور میگم نه تو که دلدرد میشی من از درد میمیرم

من 14 ساعت بعد خوردم پریود میشی وقتی میخوری عزیز.؟

نه پریود چرا ینی یادم نیس دوسه سال پیش خوردم.ازینایی که دوتاست و ۲۴ ساعت باید خورد

تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓
نه پریود چرا ینی یادم نیس دوسه سال پیش خوردم.ازینایی که دوتاست و ۲۴ ساعت باید خورد

من شاید دوسال پیش یه بار خوردم خونریزی داشتم ولی سه روز بیشتر طول نکشید یکی و هفته قبلشم پری شده بودم

من شاید دوسال پیش یه بار خوردم خونریزی داشتم ولی سه روز بیشتر طول نکشید یکی و هفته قبلشم پری شده بود ...

نمیدونم والا

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792