2777
2789
عنوان

درد پیشانی

210 بازدید | 27 پست

بعد از حمام باد سرد به سرم خورد الان پیشونیم و چشمام خیلی درد میکنه چیکار کنم خوب بشه جدا از قرص و دارو ؟میترسم مسکن بخورم چندروز پیش بخاطر دارو که زیاد خوردم بدنم الرژی نشون داد راهی جز مسکن چی هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کم آب نمک که خیلی شور نباشه درست کن بعد از بینی بکش بالا و بینیتو کامل تخلیه کن..چند بار تکرار کن یعنی حس پرواز بهت دست میده ..من سینوزیت دارم همیشه این طوری خوب میشم.اگه سرم شستشو هم بجا آب نمک استفاده کنی اونم خوبه.

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

این سینوزیت اخرش منو میکشه پدرمو دراوردههههههه خیلی اذیتم ازش

دورازجونت من داشتم عمل کردم راحت شدم تازه فهمیدم زندگی چیه قابل برگشتم نیست خیلیا میگن برمیگرده ولی دکترم گفت ی کار کردم‌ک برنگرده فقط تو بینیت رو صبح ها بشور

احتمالا سینوزیت دارید خودتون رو گرم نگه دارید و بخور بگیرید ولی در کل باید آنتی بیوتیک مصرف کنید

اره سینوزیت دارم خیلیمممم اذیتم ازش 

شالمو گذاشتم رو سرم گرم بشه شاید بهتر شد 

میترسم فعلا مصرف کنم چون بدنم الرژی نشون داد هنو کامل هم حساسیتا نرفتن یخورده ازشون مونده میترسم دارو بخورم باز الرژی نشون بده بدنم