2777
2789
از صبح کتاب دستم بود ولی وقتی دیدم چیا میپرسه ترسیدم

منم مثل تو بودم تو راهنمایی و واقعا سال های بدی بهم گذشت ولی دبیرستان با اینکه نمره هام زیاد خوب نیست ولی بهم خوش میگذره نمی‌دونم چرا 😂

البته اوهههه انقد اذیت شدم و گریه کردم و شب بیداری کشیدم 

منم مثل تو بودم تو راهنمایی و واقعا سال های بدی بهم گذشت ولی دبیرستان با اینکه نمره هام زیاد خوب نیس ...

منم هفتم و هشتم خیلی خوب بود برام 

نهم از وقتی همچیو فهمیدم اینطوری شدم 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هفتم و هشتم خیلی خوب بود برام نهم از وقتی همچیو فهمیدم اینطوری شدم

چی چیو فهمیدی ؟

من راهنمایی حال روحیم واقعا بد بود فقط گریه میکردم حالم از مدرسه بهم میخورد و فقط می‌خوابیدم 

ولی وقتی اومدم دبیرستان با انگیزه شدم عاشق مدرسه شدم با هدف تلاش میکنم 

چی چیو فهمیدی ؟من راهنمایی حال روحیم واقعا بد بود فقط گریه میکردم حالم از مدرسه بهم میخورد و فقط می‌ ...

در مورد همبن انتخاب رشته و ضریب و معدل این مهمه اون مهمه بدجور فشار روم شد که ماه اول قرص ضد افسردگی میخوردم هفتم همش میخوابیدم حالم خوب نبود ولی مثل امسال بد نبودم حالم از خودم بهم میخوره

آره

پس احتمالش هست کم کنه 

برو توضیح بده بهش که و کاملا صادق باش که چی شد و نرفتی 

و بهش بگو جبران می کنی و تو کلاسش فعالیت کن خوشش بیاد 😆

ولی یا کم نمی کنه یا خیلی کم چون درس مسخره ایه و اصولا اینا نمرشونو کامل میدن

سر دردمو کجای دلم بزارم

ول کن مهم نباشه برات 

منم سال پیش تو کلاس حواسم نبود و معلم صدام کرد پای تختهو گفت اینو حل کن و نتونستم و جلو همه ..... کرد 

من چند ماه هی یاد اون صحنه  و حرفاش میفتادم و خجالت می کشیدم خودشم دبیرستانم

الان که رفتم یه پایه بالاتر هیچ دیگه برام مهم نیست.و طرف هم نمرمو داد بهم و صفر نداد و هی می گم کاش اون همه خودمو عذاب نمی دادم

ول کن مهم نباشه برات منم سال پیش تو کلاس حواسم نبود و معلم صدام کرد پای تختهو گفت اینو حل کن و نتونس ...

نمیدونم این از اوناس که در ازای هر منفی ۲۵ صدم از برگت کم میکنه اینم که رو معدل کلم تاثیر میزاره دلم به ترم دوم خوش بود شروع شد با صفر 

نمیدونم این از اوناس که در ازای هر منفی ۲۵ صدم از برگت کم میکنه اینم که رو معدل کلم تاثیر میزاره دلم ...

شکست هان که باعث پیروزی می شن 

عوضش از این به بعد بیشتر تلاش می کنی و شاید همین لازم بوده که جدی تر ترم دوم رو شروع. کنی و پرقدرت بری 

زیادی فلسفی حرف زدم 😂❤️