2777
2789
عنوان

سکوت ابدی با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 46 پست

به نظرم علایمش رو با یه روانشناس در میون بزارید 

و از ایشون راهکار بگیرید 

همسر من طاقت ده دقیقه قهر هم نداره 

اما من میتونم روزها سکوت کنم 

الان آنقدر به من نزدیک شده که نمیتونم ۱۰ مین قهر بمونم 

منظورم اینه کلید دسترسی به درون من رو پیدا کرده 

حالا شمام باید ببینید چه راهی برای ایشون کارسازه

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من اینطور بود ناز میکشیدم بدتر بود نمی‌کشیدم بدترر خلاصه پیرم کرد اینا چاه کمبود محبت دارن

من اصلا دوست ندارم ناز بکشم بیشتر همسر ناز میکشید  اما خب من با سکوتش مشکل دارم کلا می‌ره تو خلا تا ی هفته شاید منم سکوت اون سکوت 

عمراااا بعد ۱۵سااال زندگی یه بارم ناز نکشیدم هرچی دوری کردم بیشترجذبم شده نهایت یک ساعت قهرکنه به💩خوردن میفته چون میدونه بخواد قهربمونه از اون بدتر میشم حتی شده یک سال حرف نزنم منت مرد رو نکشیدم تو عمرم

یه مشاور ازدواج بود می گفت اگه همسرتون اهل قهر کردنه و به قولی قهروئهاولین راه زوج درمانیهاگه نیومد ...

اره بی اعتنا شدم واس خودم زندگی کردم تنها تنها جدا میخایم جدا غذا میخورم تا خودش خسته شه اما این راهش هس؟؟؟؟

من وقتایی که قهر میکنه ابدا بهش محل نمیدم وانمود میکنم واسم مهم نیست 

اصلا هم باهاش صحبت نمیکنم تا خودش بیاد و بگه دردش چیه 

اصن یه بار ناز مردارو بکشی تا آخر عمرت باید بری نازکشی

کاربر قدیمی هستم💕
عمراااا بعد ۱۵سااال زندگی یه بارم ناز نکشیدم هرچی دوری کردم بیشترجذبم شده نهایت یک ساعت قهرکنه به💩خ ...

منم منت نمی‌کشم اما خب همسرم سکوت کنه تا ی هفته ممکنه سکوت کنه حتی بعد آشتی. اگ کار مهم داشتی چی یا برا شام صدا میزنی؟ خوش بحالت ک همسرت برونگراست

من هفده ساله متاهلم...من شام میپزم صدا میکنم سفره. و جمع میکنم جامم جدا نمیکنم و در یه فرصت مناسب تمام ناراحتی مو حرف میزنم ...قهر بدترین کاردنیاس ...من به بچه هامم گفتم ...حرف بزنید در مورد مشکلتون 

امید آخرین چیزیست که میمیرد
اره بی اعتنا شدم واس خودم زندگی کردم تنها تنها جدا میخایم جدا غذا میخورم تا خودش خسته شه اما این راه ...

به نظرم قانون بذارین هیچ وقت تحت هیچ شرایطی جای خوابتون از هم جدا نشه!!!

غذاهم باید باهم بشینین بخورین

وقتی اینا رو موقع قهر کردن هم مجبور به رعایتش بشین دوره قهر کردن تون کوتاه تر میشه 

در هرصورت اگه همیشه قهر میکنه و یه عادت همیشیگیه بازم از یه مشاور کمک بگیر

خدایا دوستت دارمممم ❣❣