2821
2789
عنوان

دندون خرگوشی

451 بازدید | 16 پست

سلام 

من هفده سالمه و دندونای جلوم خرگوشیه 

خودم حس میکنم قشنگ نیست بازم عکس میذارم لطفا بگید خیلی ضایعات یا نه

تا حالا کسی بوده دندوناش این مدلی باشه با ارتودنسی بدون جراحی خوب بشه؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من دندونام خرگوشیه ارتودنسی هم کردم خیلی باهاشون حال میکنم

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

با ارتودنسی خوب میشه 

البته مشکل فک اگر نباشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

با ارتودنسی خوب میشه البته مشکل فک اگر نباشه

سلام.چقد امضات حرف دله منه برای مردمانی که کودک مانده اند ما هم میدونیم فشار اقتصادی هست ولی این دلیل بر خوب بودن وحشتناک ترین حکومت زمان خودش نیست که بیان بگن روحت شاد و...

من دندون و فک بالام جلوعه درست بشو هست؟فک پایینمم کوچیک

زیر سن بلوغ با ارتودنسی فک رو میارن جلو

ولی بعد سن بلوغ فکر کنم فقط جراحی

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

من هفده سالمه نیلز به جراحی هست؟

برا دندون خرگوشی؟ فکر نکنم

برا عقب بودن فک گفتم

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||