سلام دوست عزیز کلا سفارشم اینه که از موم استفاده نکنید چون بافت اون قسمتو خیلی خیلی شل و افتاده میکنه دکتر زنان بهم پیشنهاد کرد بهترین راه واسه موهای زائد بیکینی کرم ها و پودرهای موبر هست درسته یکم زود رشد میکنه اما هییییچ ضرری نداره
سلام دوست عزیز کلا سفارشم اینه که از موم استفاده نکنید چون بافت اون قسمتو خیلی خیلی شل و افتاده میکن ...
الان که باردارم میتونم ازشون استفاده کنم یا نه ..اخه من چون از اول موم انداختم الان اعصابم نمیکشه میبینم زود در میاد...تیز تیز میشه خجالت میکشم متوجه میشید که منظورم چیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه خب تو بارداری که نباید . از همون ژیلت فعلا استفاده کن بهترین راهه. میشه بگی با چه نوع مومی و چجو ...
باشه..من موم کنزو میخرم ..هم خوبه هم مو رو خوب میکنه ...ظرف مومو بزار توی ماکرفر گرم شه ..چوب معاینه از اونا که دکترا وقتی گلورو میبینن ازش استفاده میکنن هم برو بگیر از داروخونه ..بزار موم یه کم خنک شه داغ نزنی به خودت بسوزونی...چند تام برگه با قیچی مستطیلی ببر ...زیرت دستمال بنداز اینه قدی بزار جلوت به دیوار تکیه بده ..یواش یواش و خیل کم کم بنداز تا اذیت نشی