2777
2789
عنوان

متاهلا اینجورموقع جیکارمیکنین

178 بازدید | 17 پست

ی پادردشدیدی از بعد زایمان دومم دارم نزدیک یکساله جوری ک پاشنه پام درددارم لنگ لنگ راه میرم چند قدم اول ک مبخام بلندشم شوهرم ماموریت میره وقت نشد دقیقا نوبت گرفتم واسه شبی گ فردا عازم ماموریت بود اونم گف چشم،میبرمت بعد میدونین جیکارکرد رفت همون ساعت ک من نوبت دکتر داشنم از شوهرخواهرش. وخواهرش، خونه خواهرش خداحافظی کردن گف سریع میام تهشم نیومد دیرشد الان رفته ماموریت بهش،پیام میدم تو ک خیلی کارامو کردی جرا این ک فرض بود نرفتیم (مثلا میخام سیاست زنونه بکارببرم)تهش میگ حالا ک نشد منم کلی دعواش کردم ک جرا ینی پادردمن مهمتر از دومادتون و خواهرت بود؟ حق باکیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت برو دکتر

بعدم اگه از وسط باسن تا زیر پاشنه پات درد داری عصب سیاتیکه

چون منم بعد از زایمان همین اتفاق برام افتاد

باید بری پیش ارتوپد برات بازش کنن

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

شما خودت تنبلی یک ساله فکر خودت نیستی منتظری همسرت فرض و سریع باشه 

مقصر خودتی

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

حق داری ولی خودتو اذیت نکن.خودت برو یا اگه حتما باید یکی همراهت باشه با مادری خواهری برادری کسی برو

منم بعد زایمانم همین بودم و دلیلش برای من کمخونی شدید بوده

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

شما دقیقا کجات درد میکرد؟ اخه من هم تالاسمی هم کم خونم

منم مینورم هستم

اصلا نمیتونستم رو پام وایستم.اول صبح شدت دردش بیشتر بود.بیشترم کف پاهام.انگار کف پاهام سوزن ریختن.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

اره

امروز یکی میگفت ۴۵دقیقه پاتو توی اب داغ و نمک صورتی و گل بابونه بذار،یعنی ۲لیتر اب یک مشت گل بابونه و یک قاشق نمک صورتی بذار یکم بجوشه،یک کوچولو سرد شد پاتو بذار ۴۵دقیقه بمونه ،این کار رو تکرار کنی خوب میشه ،فقط آب سرد نشه