2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جان

وای ببخشید نتم قطع شد همون موقع

ناقه جسم ولی را بنده باش 

تا شوی با روح صالح خواجه تاش

چرا ذوقافیتین نمیشن؟

ه که حروف الحاقی نمیشن چون اگه حذفشون کنیم حروفی که میمونه معنی نداره

مگه ِه حروف مشترک نیست طبق قاعده ۲ مصوت + صامت ؟

وای ببخشید نتم قطع شد همون موقعناقه جسم ولی را بنده باش تا شوی با روح صالح خواجه تاشچرا ذوقافیتین نم ...

فداسرت 

این نکته رو من تو یه تست دیدم میگم میخوای بنویس تو کتابت:) 

هرگاه واژه ای به ه غیر ملفوظ (  ِ ) ختم شود و پیش از آن حروف مشترک دیگه ای نباشه قافیه گرفتن آن غلط است 

مثل 

که ای / چه ای 

یا مثالی که خودت زدی

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

من تو حروف الحاقی مشکل دارم

مثلا نمی‌دونم اون مال خودشه یا حرف الحاقیه 

برای همین یجا خونده بودم باید تو ذهنت حذفش کنی اگه معنی داد حروف الحاقی اگه معنی نداد مال خودشه پس طبق این قانون چرا این بیت قافیه نساخته ؟؟

از فراق این خاک ها شوره شود 

آب زرد و گنده و تیره شود

خواجه و بنده تهش به ِ ختم شده بر اساس اون نکته چون قبلش حرف مشترک دیگه ای ندارن نمیتونیم قافیه حسابش کنیم 🌱

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

من تو حروف الحاقی مشکل دارممثلا نمی‌دونم اون مال خودشه یا حرف الحاقیه برای همین یجا خونده بودم باید ...

اینم بر اساس همون نکتس ، زیبا یکم تست بیشتر بزنی دستت میاد منم اولش ایراد داشتم . ولی این که کلمه ها به  ِ ختم شد برو قبلش رو ببین حروف مشترک دارن ؟ اگه نداشتن قافیه نمیشن 

یه نکته ی دیگه هم که من دیدم بنظرم شاید کمکت کنه اینه که مصوت بلند ی ( ای ) همیشه الحاقیه حتی اگه جزو حروف اصلیش باشه 

مثل کلمات معنی _ دینی 

اینم بر اساس همون نکتس ، زیبا یکم تست بیشتر بزنی دستت میاد منم اولش ایراد داشتم . ولی این که کلمه ها ...

اینم واسه من اولین بار ک دیدم جدید بود گفتم بهت بگم یدف غلط نزنی تستاشو😭😂❤

ممنون خیلییی کمک می‌کنه این نکات از کجا پیداشون می‌کنی 😁

خواهش میکنم کاری نکردممممم

اینارو از ازمونای ماز دراوردم