2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در ضمن روزانه مسواک 3 بار اصولی بزنیدندونت سفید میشه عزیزم

مرسی گلم

یه خانمی تو یه تاپیک دیگه گفته بود که برای اینکه رنگ دندان ثابت بمونه باید ماهی ۲ یا ۳ بار داخل خونه بلیچینگ انجام بدیم 

شما هم انجام میدید؟

حرف نزدن دلهره ای بود و حرف زدن و درست فهمیده نشدن دلهره ای دیگر!

بله عزیزم پوست موز رو روی شعله پخش کن بزار تا کامل بسوزه اون خاکستر رو هفته ای یکبار روی دندون هات ب ...

نخود رو چجوری پودر کنم؟ بذارم خیس بخوره؟

💕🧚‍♀️                                               

همه چی برمیگرده به جنس و رنگ خود دندان 

دندونی که سفید نیست رنگش تو خودتو هم بکشی سفید نمیشه 

دندونی که جنسش سفید باشه با مراقبت و رعایت برمیگرده به رنگ خودش 

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

روش استفاده چجوریه؟

من راستش اطلاعی نداشتم خیلی اتفاقی متوجه این قضیه شدم😂

زمان کرونا بشدت حالم بد بود 

هر شب بعد از مسواک آب نمک غرغره میکردم برای ضدعفونی دهانم 

دو ماه درگیر کرونا بودم 

دقیقا هر شب انجام میدادم 

بعد یه روز دقت کردم دیدم ای واااای چه دندون هام سفیید شدن 

خیلی تعجب کردم به مامانم که گفتم گفت آره نمک دریا همچین خاصیتی داره

🖤🖤

نخود رو چجوری پودر کنم؟ بذارم خیس بخوره؟

من وقتی میخوام فلافل درست کنم یه مقدار از نخود خیس خورده و چرخ شده رو میزارم روی بخاری خشک میشه و پودر میکنم

انسانیت......

من وقتی میخوام فلافل درست کنم یه مقدار از نخود خیس خورده و چرخ شده رو میزارم روی بخاری خشک میشه و پو ...

چه مدت بذارم رو دندونم بمونه؟ یا همون بمالمو بشورم مثل خمیر؟

💕🧚‍♀️                                               

چه مدت بذارم رو دندونم بمونه؟ یا همون بمالمو بشورم مثل خمیر؟

ذغال موز رو با مناسک بزن به دندونات و دو دقیقه بعد بشور 

پودر نخود حدود ۵ دقیقه مثل خمیر روی دندونات بمونه

انسانیت......

مرسی گلمیه خانمی تو یه تاپیک دیگه گفته بود که برای اینکه رنگ دندان ثابت بمونه باید ماهی ۲ یا ۳ بار د ...

خونه نمیشه عزیزم 

دندانپزشک اصولی با دستگاه و ... انجام میده

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
اععععع پیدات کردم😍بیلیچینگ خوب بوده؟چن وقته انجام دادی؟؟

سلام عزیزم 

پارسال انجام دادم آخرین بار

جرم گیری رو امسال تکرار کردم 

آره قشنگم کلی رنگ دندونم 

به صورت طبیعی بدون اینکه آسیب برسه 

سفید شد

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
2790
2778
2791
2779
2792