2777
2789
عنوان

کیا شوهرتون بچه آخره یا تک پسر

793 بازدید | 63 پست

شوهر من بچه آخره تک پسره و سه تا خواهر بزرگتر داره 

من حس میکنم خواهر شوهرا خیلی حسابی روی برادرشون نمیکشن 

( اختلاف سنی خواهرا باهم کمه و نزدیکن) 

مثلا توی جمع پیش هم میشینن و شوهراشونم باهم حرف میزنن منو شوهرم انگار جداییم از اینا 🤐

یا اگه مهمونی باشه آخرین نفر دعوت میکنن و موارد این‌جوری 

شما هم این مشکلاتو داشتید ؟ 

طبیعیه یا من حساس شدم؟! 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا واسه منم همینجوریه 

تازه مادرشوهرم به شدت داماد دوسته 

و اصلا به فکر پسر خودش نیست کاری کرده که شوهرم از همشون متنفر شده

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

من همسرم یه خواهر بزرگتر دارن ، ۵ سال بزرگتره.

حقیقتا تاحالا این مشکل برام پیش نیومده ، البته من با خانواده همسرم به شدت رسمیم و ارتباط آنچنان صمیمی هم نداریم باهم. .( دوری و دوستی خودمون )😂😐

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

تک پسره ولی همیشه تو جمع خانوادش مورد توجه و خیلی خیلی هم دوسش دارن و هم قبولش دارن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من

خب روابط چجوریه 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

منم شوهرم بچه اخره..ولی اصلا اینطوری نیس

رابطتون با خواهر شوهرا صمیمیه. ؟ 

زن پسر آخرم رابطمون باهمه خوبهداداشمم تک پسره زن بگیره مثل خودش عزیزه

ماهم رابطمون خوبه مشکلی نداریم 

از نظر نزدیکی و صمیمیت توی جمع و موارد این‌جوری پرسیدم 

دقیقا واسه منم همینجوریه تازه مادرشوهرم به شدت داماد دوسته و اصلا به فکر پسر خودش نیست کاری کرده که ...

☹️ چه بد 

خب روابط چجوریه

پنج تا خواهرشوهر دارم شوهرم از اول باهاشون جدی بوده اما باهاشونم خوبخ جوریک یبار گفتم این کلیپ مراقبت گل بفرس واس یکی از خواهرات ک گل دار گف نه مسئله زنونه است فردا ازم حساب نمیبرن اما خب خیلی باهم خوبن هرجا میخوان برن باید مام باشیم🫤☹️