2777
2789

اخ خوش به حالت منم میخوام وایسادم بعد دانشگاه درد داری؟

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولي درد قابل تحمله

مبارک باشه😍

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

خواهر مبارکه

منم والا دلم بزرگ‌تر میخواست ولی مطمئن باشین، همون سایز توی بدنتون جا میگرفت. دکتر گفت باید یکسانت از هر بغل و یک سانت از وسط فاصله باشه. الان ورم داره و بالا هست، بیاد پایین، برجسته تر میشه. مال من ۴۰۰ منتور هست hp, مال شما ۴۲۵ منتور

فقط بخوابید، خواب براتون خوبه

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.