2777
2789
عنوان

چقدر بچه ها نیاز ب کمک دارن اخه

104 بازدید | 12 پست

صب پسرمو بیدار کزدم رفت سرویس اومد ی شلوارم ضخیم اوردم گفتم تعویض کن با شلوارت منم رفتم بعد ادمدم جوراب هاش پوشوندم و شلوار مدرسه پوشید

الان اومده میبینم ۳ تا شلوار  ضخیم  تنشه🥺😧☹️صب قبلی و درنیاورده یود از روش پوشیده

دلم سوخت واقعا بدون مادر بچه ها هیچن 

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐

سایه هیچ مادری از سر بچش کم نشه منم با ۲۴ سال سن و ادعای مستقلی مدام پای تلفن ماماااان الان چیکار کنم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسته ولی کم کم بهش مسئولیت بسپارید که بزرگ شد به راحتی بتونه گلیم خودشو از آب بکشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

سایه هیچ مادری از سر بچش کم نشه منم با ۲۴ سال سن و ادعای مستقلی مدام پای تلفن ماماااان الان چیکار کن ...

خودمم اینتورم روزی ۱۰۰ بار با مامانم حرف میزنم

مادر ی چیز دیگس🥺🥺🥺

آره به خدابه خصوص شیفت صبح باید خودمون لباس تنشون کنیم. وگرنه شلوارو به جای پا می‌کشن روی سرشون و می ...

من دهه هشتادم

تمام کارامو خودم میکردما حتی مانتو مدرسمو خودم اتو میکردم خودم درس میخوندم خودم میرفتم مدرسه تتنها الان بچه ها فرق کردن انگار

منم زیرشلواری یه شلوار دیگه میپوشونم بعد شلوار مدرسشو میپوشونم که سردش نشه.خدا برا همدیگه حفظتون کنه ...

یعنی ۳ تا شلوار؟

من فقط زیر شلوار مدرسه ی شلوار خونه ای میپوشه سردش نشه

امروز ۳ تا بود 🤣🤣

بچه که هیچ. من به این بزرگی هم بدون مامانم چیز خاصی نیستم! 😅خدا مامانا رو برای بچه هاشون حفظ کنه.

الهی امین