2777
2789
عنوان

دایی هام ارث مامانمو خالمو نمیدن

359 بازدید | 50 پست

پدرمامانم فوت شده دایی هام ارثشو بالا کشیدن

زمینایی دارن ک ته نداره کلا هرچقد بری تموم نمیشع

نگو سر مامان و خالمم شیره مالیدن زمینی ک خیلی بزرگه خیلیییی ۵٠هزار متره

۸سال پیش داییم اومده مامانمم برده اونجا امضازدن ک فقط۱هزار مترشواینا میخوان ینی ب هر کدوم هزارمتره برسه از ۵٠هزار متر

مامانم میگه من اونموقع حتی اون زمینم ندیده بودم دیروز رفته دیده

حتی اونم ارث نیست مامانم میگه اونجا روواسهمنو خالت چونجهیزیه درستحسابی ندادن ب اضافه یکی از دایی هام ک عروسیش سخت بوده ب نام اینازدن

شما حساب ببرین۴۸هزار متر واسه داییم میمونه

مامانمم خجالت میکشه انگاری برداراش خوراک لباسشو میدن سالی یبار فقط میان عیددیدنی 

اونا خجالت نمیکشن حق خواهراشونو میخورن اینا ی زبون ندارن بگن ما راضی نیستیم اونجا قدم بزارین

بعد این زمین سه تا زمین دیگه دارن ک داییام بین خودشون تقسیم کردن نیم مترم واسه خواهرا ندادن

چارش چیه؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه امضا گرفتن که دیگه کاری نمیتونید بکنید

مامانت خودش باید زرنگ میبود و میگفت قبل امضا کردن بخونید ببینم چیه

کاری که مادربزرگ منم نکرد و ارثشو بالا کشیدن

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

اونا ک زیر زبونشون طعم پولو میدونن فک نکنم دیگ درست حسابی از اول تقسیم کنن

مامانمینا گرفتن امضاکردن 

برن شکایت کنن بگن مانمیدونستیم اینطوری قراره بازیچه بشیم

دادگاه قبول میکنهمتر بزارهمساوی ب سه تا قسمت تقسیم کنه؟؟ 

داداشم هزارو پونصد متر زمین رو برداشت واسه خودش یعنی وقتی بابای خدا بیامرزم زنده بود همه رو زده بود ...

خداپددتو بیامرزه ولی چرا انقدر در حق بچه ها بی انصافی میکنن بعضیا🥲   اگه اون پسرشه تو هم دخترش بودی

جواب خدا رو چی میخوان بدن...

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

اونا ک زیر زبونشون طعم پولو میدونن فک نکنم دیگ درست حسابی از اول تقسیم کننمامانمینا گرفتن امضاکردن ب ...

دادگاه کار خودشو بلده.

مادرت و خاله باید شکایت کنن بگن گولمون زدن.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

چاره اش اینه که حداقل نسل ما یاد بگیریم که به صرف این که کسی بزرگتر از ماست احترامش واجب نیست(غیر از پدر و مادر)

مادرت رو نمیشه طرز فکرش رو عوض کرد

مگه این که با احترام بهش بگی مامان اون زمینا می تونه آینده ما رو عوض کنه اگه حقتو نگیری مدیون ما میشی

اگه امضا گرفتن که دیگه کاری نمیتونید بکنیدمامانت خودش باید زرنگ میبود و میگفت قبل امضا کردن بخونید ب ...

اخه کاغذشونم اعتباری نیست ک نمیدونم اسمشو چی میگن بهش پول دادن اومده کاغذ نوشته

اخه انصاف نیست که اصلاانصافه