2777
2789
عنوان

دلایل سردی مرد از رابطه جنسی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 31 پست
مثلا چی؟

خیلی چیزا

مثلا نوع پوشش و موارد دیگه هم هست ک اینجا نمیشه اگه خواستین درخواست بدین 

آقایون لطفاً درخواست ندین که هرگز پذیرفته نمیشه. تحت هیچ شرایطی هم پست هام رو آقایون ریپلای نزنین.⛔⛔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

6ماه

دیگه زخم ها و دردها خوب شده دیگه. یه مدت به خاطر شرایط شما رابطه کم بوده سرد شده که طبیعیه ولی جذبش کن. از هر روشی که جواب میده گرمش کن. سرد بمونه و ادامه دار بشه خدانکرده خطرناک میشه. جامعه خرابه و زن های خراب و فرصت طلب هم فراوون. به خودت جذبش کن دوباره

دیگه زخم ها و دردها خوب شده دیگه. یه مدت به خاطر شرایط شما رابطه کم بوده سرد شده که طبیعیه ولی جذبش ...

من خنگ نمیتونم چجوری جذبش کنم 😐

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
انرژی مثبت داشته باش.به روزای خوبی که داشتین فکر کن.ناامیدی تورو از اون گرما و صمیمیتی که میخوای دور ...

دقیقا این منی ک میبینم شدیدا تا امیدم چون فک‌میکنم دوستم نداری یک دیگه رو دوست داره..

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
انرژی مثبت داشته باش.به روزای خوبی که داشتین فکر کن.ناامیدی تورو از اون گرما و صمیمیتی که میخوای دور ...

دقیقا منم نا امیدم چون با رفتارش میدونم دوستم نداری .. ب زور تحملم میکنه حس میکنم 

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
دقیقا این منی ک میبینم شدیدا تا امیدم چون فک‌میکنم دوستم نداری یک دیگه رو دوست داره..

نه به این چیزا فکر نکن‌

آدمیزاده تو از درون اون خبر نداری. منفی فکر نکن.کم کم باهاش صمیمی شو

تموم زندگیم خدا

نه به این چیزا فکر نکن‌آدمیزاده تو از درون اون خبر نداری. منفی فکر نکن.کم کم باهاش صمیمی شو

راهشو نمیدونم یعنی اینهمه ساله باهاش زندگی میکنم نمیدونم چی دوست داره چی نداره از بس غریبه بودیم..

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️