2777
2789
عنوان

کسی میدونه تعبیر این خواب چیه

765 بازدید | 98 پست

یه نفر قبلا در حقمون بدی کرد و باعث شد به چیزی که می‌خوایم نرسیم، اومده خواب مامانم گفته من مدتیه حالم خوب نیست برام صدقه بده و تخم مرغ بشکن 

تعبیرش چی هست ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعبیرش رو میدونی عزیزم ؟

نه گلم من تعبیرشو نمیدونم

ایشونو تگ میکنم احتمالا بدونن

@مشاوراعظم

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

تعبیرش این هست که با دادن صدقه حسادت و چشم زخمش ازبین میره و کاراتون به مراد میرسه

سلام عزیزم من چند وقت پیش خواب دیدم تعدا. زیادی کرم ابریشم و کرم خاکی سفیدد و درشت رو ب روم هست همش از همون کرم ها میدیدم هم میترسیدم هم میگفتم اینا چیه میدونی تعبیرش جی هستشش

چنل تلگرام من https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                     مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

تعبیرش این هست که با دادن صدقه حسادت و چشم زخمش ازبین میره و کاراتون به مراد میرسه

سلام عزیزم مامانم خواب دیده یه دختر خانم که در واقعیت ازدواج نکرده تو خواب به مادرم گفته من که نزدیکه ازدواج کنم این چادر بده دخترت 

بعد یه غذا هم بهش داده گفته بهش بده 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨

گفته حلالم کن

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

عزیزم خواب دیدم رفتم کربلا بعد یه مکانی بود مثل یه اتاق بود نشسته بودم چادر نماز سرم سر سجاده میگفتم یا فاطمه زهرا من اومدم کربلا دارم دعا می‌کنم 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨

تعبیر خواب منو بگید لطفا 

دیشب خواب دیدم موهام بازه بلندم هست هم حالت واقعی و هم تو خوابم 

بعد ی شخص اشنایی ک ب من نامحرمم هست منو میبینه 

قربون صدقم میره 

من اولش وحشت کردم ک چرا من جلوی این باید این جوری باشم

بعدش ک دیدم داره ازم تعریف میکنه 

چقد خوشحال شدم 

تعبیرش چیه😐

در انتظار شروعی بی پایان ...🩵🦋