2777
2789

نترس 

منم فوبیا داشتم آخرش ب راه انداختم راحت شدم یک ماهه استفاده میکنم عاشقش شدم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام خانوما روزتون بخیر

اولین باره از زودپز روگازیم استفاده میکنم میترسم بترکه .

سوپاپش باید بالا باشه یا پایین ؟

وقتی پایینه ازش یکم اب چیکه میکنه و صدای جیلیز ویلیز میده .

تا اخرش سوپاپش باید متحرک باشه تکون بخوره یا ثابت باشه؟

پیاز و گوشت و همون داخل سرخ کردم و اب ریختم.

روغن ریختم اشکالی داره؟

خیلی میترسم اخه مامانم قبلا از این زودپز قدیمیا داشت ترکید🫣😂

-‌آمیـن‌‌شود‌ ؛ هرانچه‌میپنداری •|.
نترس منم فوبیا داشتم آخرش ب راه انداختم راحت شدم یک ماهه استفاده میکنم عاشقش شدم

میترسم اخه

سوپاپش باید پایین باشه یا بالا؟

پخت گوشت حدودا چقدر زمان میبره؟

سلام خانوما روزتون بخیراولین باره از زودپز روگازیم استفاده میکنم میترسم بترکه .سوپاپش باید بالا باشه ...

باید از سوپاپ مقدار کمی بخار خارج بشه،اگه صدای سوتش زیاده حتما روی شعله کم بزار و زیاد هم پر نکن زودپز رو مال من همیشه از نصفه کمتره 

توش عدس و جو و چیزهایی که پوسته داره نریز

باید از سوپاپ مقدار کمی بخار خارج بشه،اگه صدای سوتش زیاده حتما روی شعله کم بزار و زیاد هم پر نکن زود ...

مرسی عزیزم

با همین بخار کم که صدا هم داره اشکالی نداره یه ساعت رو گاز باشه؟ روی کوچیک ترین شعله گذاشتم.

گوشت حدودا چقدر زمان پخت میخواد؟

میترسم اخهسوپاپش باید پایین باشه یا بالا؟پخت گوشت حدودا چقدر زمان میبره؟

برا من دست نمی‌زنم زیرش ک زیاده اولش باعث میشه آیش خوش بیاد بعد ک صدای اون یون در اومد کم میکنم زیرش رو قبل باز کردنش هم خاموش میکنم بعد اون یون رو در میارم یا میکشم بالا تا بخار ازش بره و خالی بشه و باز میکنم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.