ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
شرایط مدرسه بزرگسالان میدونی ؟امتحانایی که دی نهایی میدن جزو سوابق تحصیلی هست و توی کنکور تاثیر داره ...
نه عزیز امتحانایی که دی میدید در کنکور تاثیری نداره فقط خرداد ماه تاثیر داره
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
آقا توروخدا بگین من ۳ ماه بخونم فرهنکیان قبولم؟،انسانی ام
کجا زندگی میکنی ؟؟ بومی چه منطقه ای هستی ؟؟
فرهنگیان پذیرشش بومی هست من خودم سال پیش برا چند نفر انتخاب رشته فرهنگیان کردم بودن بچه هایی که رتبه و تراز خییلی پایینی داشتن ولی قبول شدن
پس جاییم که زندگی میکنی مهمه ..