2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

218 بازدید | 38 پست

بعد از درخواست طلاقم خونه مادرم اومدم ولی خب اوایل خیلی حمایت داشتن البته ۵ ماه گذشته ولی خب الان هیچی تازه موقع زندگیمم بیشتر نمایش دادن ی هزار تومنی بهم ندادن ی وام ازدواج گرفتن انقدر منت گذاشتن و هزار بار پرسیدن چیکارش کردین ی مقدار هم ی خونه شهرستان رومادرم به نامم کرده اجاره ش رد گرفتم که هزار بار از دماغم درآوردن الانم خونه رو میخوان . من موندم واقعادلم میخواد به شوهرم برگردم و بیخیال اینا بشم خونه شون رو هم به نام خودشون بزنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خونه رو اصلا نده چرا از شوهرت جدا شدی چند سالته

۲۵ ی دختر دارم مادرم میگه خودم به نامت کردم الانم تو یکسال خونه دستت بوده پول های خونه رو خوب استفاده نکردی البته از اون سمت هم مادرشوهرم ما رو از خونه ای که برای زندگی بهمون داده بود بیرون کرد الان هم خودم هم شوهرم آواره شدیم که دیگه جدا شدیم پول کافی هم برای اجاره نداشتیم کلی خانواده ها بخاطر مال دنیا داغونمون کردن

این مشکلاتو هممون داریم هر کدوم به نوبه خودش ولی به نظرم هر کاری که درسته انجام بده وبا یک حال خوب وارامش خوب زندگی کن

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

۲۵ ی دختر دارم مادرم میگه خودم به نامت کردم الانم تو یکسال خونه دستت بوده پول های خونه رو خوب استفاد ...

عزیزم خیلی تو جایی بدی هستی نه از شوهر کردنت نه از خونواده ات 

چه مادری داری واقعا بازم میگم خونه رو نده

این مشکلاتو هممون داریم هر کدوم به نوبه خودش ولی به نظرم هر کاری که درسته انجام بده وبا یک حال خوب و ...

دلم خیلی برای همسرم تنگ شده ما مشکل مالی شدید تو سال اول زندگی مون خوردیم مثلا خانواده ها گفتن کمک میکنن ولی دقیقا وقتی روی حمایتشان حساب کردیم و باردار بودم همه چی رو گرفتن الانم ی خونه مونده اونم میخوان

عزیزم خیلی تو جایی بدی هستی نه از شوهر کردنت نه از خونواده ات چه مادری داری واقعا بازم میگم خونه رو ...

واقعا بد گیر افتادم تمام تلاشم اینه خونه رو ندم ولی مادرم خیلی رو مخ میره به تمام املاکی های محل زنگ زده آخر اونا میگن ما با کی طرفیم اخه

البته اگه جفتتون میخواین برگردین بهم

اره اونکه خیلی دلش میخواد ولی میگه تا قبل عید صبر کن خونه اجاره کنم میترسم این حرفشم کشک باشه از اونور مونده از اینو رونده بشم