2777
2789

دهم تجربی ام و نوبت اول امتحان ها رو گند زدم فقط فکر کنم ۵ تا کتاب رو ۲۰ گرفته باشم 

میخوام برای نوبت دوم شروع کنم چطور بخونم کتاب کمک درسی و فیلم آموزشی کتاب های اختصاصی رو هم دارم 

لطفا بیاید راهنمایی ایم کنید من همیشه شاگرد اول بودم نمیدونم چرا الان نمرات ام اینطور شده 😣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکالی نداره مهم نمرات خرداد هست که تو معدلت تاثیر داره واسه کنکور از هر زمانی که میخوای بخونی جدی  و با انگیزه بخون روی درسای تخصیصت خیلی وقت بذار ازکمک درسیا حتما استفاده کن و تست بزن وقتت رو الکی هدر ندر با برنامه برو جلو

تست بزنتشریحی بخونمشاور بگیر اگه بلد نیستی درس بخونیاشتباه منه ۱۲ تجربی رو نکن

دیگه نا امید شدم بخدا از صبح تا شب می خونم و شب نمیخوابم تا صبح درس می خونم بعد میرم گند میزنم امتحان ها رو حالم بشدت داغونه فقط گریه میکنم 😣

دیگه نا امید شدم بخدا از صبح تا شب می خونم و شب نمیخوابم تا صبح درس می خونم بعد میرم گند میزنم امتحا ...

در چه حد گند میزنی؟

شب بیداری خودش عامل گند زدنه

بخواب

یکی از دوستای من از همون دهم فقط شبی ۳_۴ ساعت کلا میخوابید از ۲۴ ساعت

الان کلا قفله 

یعنی هرچی بیشتر میخونه بیشتر گند میزنه

اشتباه نکن اصلا.

نمیاییییی نیاااااااا...میگی دوسم نداریییی...خب نداررررر😂💔

دیگه نا امید شدم بخدا از صبح تا شب می خونم و شب نمیخوابم تا صبح درس می خونم بعد میرم گند میزنم امتحا ...

فهمیدن مهمتر از حفظ کردن هست از مشاور کمک کن و اینکه ریاضی روباید دست به قلم بشی حل کنی من معلم ریاضی هستم و الانبچه ها متاسفانه ریاضی رو هم میخونن در حالیکه باید نوشت

کمیت مهم نیست کیفیت مهمه وقتی صبح تا شب بخونی اما مفید نباشه اون خوندن فایده نداره سعی کن با کیفیت درس بخونی 

در چه حد گند میزنی؟شب بیداری خودش عامل گند زدنهبخوابیکی از دوستای من از همون دهم فقط شبی ۳_۴ ساعت کل ...

مثلا نمره ام میشه ۱۶ یا ۱۷ البته بعضی ها رو هم ۲۰ میشم

الان تازه روش درس خوندن رو پیدا کردم چطور بخونم 

ولی کاش از اول می فهمیدم الان احساس میکنم دیره

روحیتو ببر بالا

اهداف و مسیر رسیدن بهشونو بنویس

برنامه روزانه بریز طبق اون

یه کانال انگیزشی عضو‌ شو و هرروز چکش کن

برای ریاضی استاد کرمی

شیمی مصلایی

فیزیک عرفان قنبری یا استاد قضاتی

زیست حنیف

ازشون استفاده کن

مثلا نمره ام میشه ۱۶ یا ۱۷ البته بعضی ها رو هم ۲۰ میشمالان تازه روش درس خوندن رو پیدا کردم چطور بخون ...

تازه دهمی خوبه

من تازه امسال که دوازدهم هستم فهمیدم چجوری باید زیستو بخونم 

برو خداروشکر کن

نمیاییییی نیاااااااا...میگی دوسم نداریییی...خب نداررررر😂💔