2777
2789
عنوان

خیلی ناامید شدم حالم خرابه

68 بازدید | 4 پست

دهم تجربی ام و نوبت اول امتحان ها رو گند زدم فقط فکر کنم ۵ تا کتاب رو ۲۰ گرفته باشم 

میخوام برای نوبت دوم شروع کنم چطور بخونم کتاب کمک درسی و فیلم آموزشی کتاب های اختصاصی رو هم دارم 

لطفا بیاید راهنمایی ایم کنید من همیشه شاگرد اول بودم نمیدونم چرا الان نمرات ام اینطور شده 😣

پسر منم دهمه شبکه است.. تا حدی خراب کرده.. میگه ترم دو جبران میکنم... من تنها خواسته ایی که دارم روز ...

واقعا نمیدونم دهم چرا اینطور شد خیلی می خونم ولی گند میزنم 😣

پسر شما روزی چند ساعت میخونه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا نمیدونم دهم چرا اینطور شد خیلی می خونم ولی گند میزنم 😣پسر شما روزی چند ساعت میخونه ؟

والا به ساعت نمیرسه... میره درس فرداشو میخونه میاد... میگه معلما بی انگیزمون کردن من هی شارژش میکنم میره مدرسه میاد تا ناامیده

والا به ساعت نمیرسه... میره درس فرداشو میخونه میاد... میگه معلما بی انگیزمون کردن من هی شارژش میکنم ...

دقیقا راست میگن معلما بی انگیزه مون کردن 

والا من از صبح تا شب می خونم ولی میرم امتحان رو خراب میکنم دیگه ناامید شدم