2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیف و چیکن استراگانوف

اینا دم دستی ان 😐اسماشون سخته که

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
والا خیلی راحته😀

بخاطر اسمشون حاضر نیستم درست کنم شایدم اسونه😂 فقط خوردم

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

قارچ شکم پر 

قارچ سایز بزرگو توشو خالی کن توش مواد ماکارونی بریز یکمم پنیر پیتزا یه دقیقه بزار ماکروفر تا پنیرش اب بشه عاللبیییی میشه با یه قیافه مجلسی خخخخ 

نوش جون 

قارچ رو کباب کن یا سرخ کن بخورین

املت قارچ

قارچ و ماکارونی

قارچ و سیب زمینی و پنیر پیتزا باهم عالیه تو فر میتونی بپزی

اگه کالباس و گوشت چرخ‌کرده یا مرغ داری یا همون مواد پیتزارو بریز توی قارچ بعد یکم پنیر بریز روش بزار تو فر

ولی من خودم قارچ رو که جدا تفت میدم یا با سیب‌زمینی و پنیر بیشتر دوست دارم

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
قارچ رو کباب کن یا سرخ کن بخورین املت قارچ قارچ و ماکارونی قارچ و سیب زمینی و پنیر پیتزا باهم عال ...

مرسی دوستم 

اینهمه گفتی گشنم شد

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍