2777
2789
عنوان

کمکم کنین درباره خواستگارم

305 بازدید | 28 پست

یه خواستگار دارم شرایطش اوکی هست معلمه خونه ماشین شرایط مالی اوکی هستن ولی اختلاف سنیمون ۱۰ سال میشه و اینکه اونا برا یه شهر دیگه هستن از این بابت میترسم که فرهنگ هامون از نظر خونوادگی هماهنگ نشیم

نظرتون چیه؟ شما بودید قبول میکردین؟🥲

۱۰ سال اختلاف سنی بنظرتون زیاد نیست؟

مهربونای سایت مامانم مریضه 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا 

برای مادرم بخونه 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره بری روانشناس و ببینی از لحاظ اخلاقی بهم میخورید 

من قصد دخالت ندارن و چون پرسیدی میگم جانم

مطمینی درامدش خوبه ؟معمولا حقوق معلم ها کمه و اونم برای اقا که نان اور خانواده هست

حالا که با ده سال اختلاف سنی میخوای ازدواج کنی بهتره که درامد خوبی داشته بنظر من 

چون در این صورت با توجه به سن آقا میخوای خیلی زود هم بچه دار بشی و واسه هزینه ها ممکنه به مشکل بخوری 

بین دوتا همسایه هم اختلاف فرهنگ هست جانم و چالش های خودشو داره ، اما خوب اگر دو قومیت متفاوت هست ، ممکنه بیشتر اذیت بشی 

با رفت و امد بیشتز میشه شناخت پیدا کرد

از لحاظ ظاهری بررسی کن بهم میاین یا این اختلاف سن مشخصه،از لحاظ فکری هم باید این سن بالا این مزیت رو برات داشته باشه که آقا پخته و عاقل باشه درکت کنه نه اینکه توی تصمیم گیری بگه تو بچه ای و من بیشتر میفهمم و...از لحاظ بچه دار شدن هم احتمالا ایشون زود بخواد بچه‌داربشه که فاصله سنیش با بچش زیاد نشه ،همینا به ذهنم رسید باید ببینی احساست بهش چطوریه 

هر وقت ناراحت شدی به این فکر کن که میلیونها سلول توی بدنت وجود دارن و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن تویی؛)

عزیزم شرایط خودتم بگویه خواستگار ممکنه برای یه دختر خوب باشه برای یکی نهو اینکه فاصله شهراتون چقدره؟ ...

خودم فعلا ارشد میخونم میخوام آزمونم بدم ببینم چی پیش میاد واسه معلمی

از نظر خونوادگی ما بالاتریم ما مرکز شهریم و اونا داخل روستا زندگی میکنن 

نه ۱۰سال زیاد نیس در مورد فرهنگ هم نامزدی رو برا اینجور وقتا گذاشتن باهم وقت بگذرونیم تا بهتر بفهمید ...

اخه شهر ما اصلا نامزدی نمیشه فقط در حد چند جلسه گفتگو و بعد هم عقد 🥲

بهتره بری روانشناس و ببینی از لحاظ اخلاقی بهم میخورید من قصد دخالت ندارن و چون پرسیدی میگم جانممطمین ...

اره از لحاظ در امد مطمعنم چون فقط در امد معلمی نیست باغ و اینا هم داره

بقیه ی موارد و نظری ندارم اما 10 سال زیاده 

و این رو مدتی پس از ازدواج متوجه میشین که یک دهه تفاوت تفکر زیادی ایجاد میکنه

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️