2777
2789

اول که رسمه اونا شما رو دعوت کنن که بهش میگن پاگشا...بعدش مناسبتی ، عیدی چیزی پیش اومد شما همه رو یه بار دعوت کن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اول که رسمه اونا شما رو دعوت کنن که بهش میگن پاگشا...بعدش مناسبتی ، عیدی چیزی پیش اومد شما همه رو یه ...

اره اونا منو چن بار دعوت کردن سختمه حالا تازه هشت ماه عروسی کردم کی باید دعوت کنم .؟؟؟بعد جام خیلی کوچیکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اونا منو چن بار دعوت کردن سختمه حالا تازه هشت ماه عروسی کردم کی باید دعوت کنم .؟؟؟بعد جام خیلی ک ...

خوب دیگه وظیفه داری جواب بدی سخت و آسون نداره اگر جات کوچیکه جدا جدا دعوت کن ...زمان خاصی نداره همین پنج شنبه اولین گروه رو دعوت کن خلاص

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
زود نیست ایا

هر چه زودتر دعوت کنی خودت راحت تری تموم میشه میره 

هيچوقت دعوت نكن

وگرنه تا اخرش بايد دعوت كني ازت توقع ميشه

تو فاميل ما ك ديگه نسل جديديا اينجوري نيستن

ما هيچوقت خونشون نرفتيم 

مگر اينكه بچه دار شده باشن هديه برده باشيم

ك ديگه برا بعضياشون اينكارم نميكنيم

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اره اونا منو چن بار دعوت کردن سختمه حالا تازه هشت ماه عروسی کردم کی باید دعوت کنم .؟؟؟بعد جام خیلی ک ...

اگه دوست داري هميشه رفت و امد باشه و شام و ناهار بدي

ك هيچ هروقت دوست داري دعوت كن و هرجا

اما اگه دوست نداري رفت و امد برا ناهار شام زياد باشه بهتر هست ب اين زوديا ب رو خودت نياري و سر فرصت همشون رو دعوت كني رستوران ك ديگه ازت توقع نداشته باشن 

وقتي تو خونه باشه بازم ميگن ميتونه تو خونه

اما ي رستوران ببر و از خجالتشون در بيار

يا اگه خودتون يا كسي از فاميل باغ داره اونجا جمع بشيد غذا از بيرون ببريد

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اگه دوست داري هميشه رفت و امد باشه و شام و ناهار بدي ك هيچ هروقت دوست داري دعوت كن و هرجا اما اگه ...

اره شاید سالگرد ازدواجمون همه رد دعوت کنم باغ پدر شوهرم اینا