2777
2789
عنوان

سونو پنج هفته

111 بازدید | 14 پست

من دو ماه پیش سقط داشتم به علت تشکیل نشدن قلب جنین و بارداری پوچ الان دوباره باردارم و 5 هفتمه و فردا میخوام برم پیش دکتر اگه سونو کنه معلوم میشه دوباره بارداری پوچه یا ن؟ میدونم زوده برا دیدن قلب ولی خب استرس دارم 🥲 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید ۶ ماه ب بدنت استراحت میدادی و خوراکت خوب باشه تو همون هفته ی ۵ و ۶ تشکیل شده قلب بچه باید سالم ...

دکتر گفت بعد 3 دوره میتونی اقدام کنی و آنقدر عاشق بچم نتونستم صبر کنم و فکر میکردم چند بار باید اقدام کنم ولی همون ماه اول اقدام باردار شدم

دکتر گفت بعد 3 دوره میتونی اقدام کنی و آنقدر عاشق بچم نتونستم صبر کنم و فکر میکردم چند بار باید اقدا ...

اخی عزیزم ان شاالله ک قلبش تشکیل شده و سالم و سلامت باشه و ب سلامتی هم بدنیا بیاد عزیزم و ب شادی بغلش بگیری❤️🌹😍

سلام حتما بیا خبر خوشش بده منم این روزا درگیر سقطشم رشد نداشت و شب و روزم گریست.شما کورتاژ کردی یاخودش افتاد که زود بعدش باردار شدی و میشه بگی چندسالتونه؟

انشالله به شادی اینسری پیش میره و خبر سلامتش میدی

سلام حتما بیا خبر خوشش بده منم این روزا درگیر سقطشم رشد نداشت و شب و روزم گریست.شما کورتاژ کردی یاخو ...

سلام عزیزم من طبیعی سقط کردم یعنی خودش بدون هیچی افتاد بعد بقایا رو با قرص و پریودی دفع کردم من خیلی کوچولو ام عزیزم 21 سالمه😂نگران هیچی نباش من که از وقتی سقط کردم سایتی نبود که نخونده با‌شم و نپرسیده باشم سقط اول معمولا طبیعیه و اکثرخانما بعد سقط بارداری خوبی دارن

سلام حتما بیا خبر خوشش بده منم این روزا درگیر سقطشم رشد نداشت و شب و روزم گریست.شما کورتاژ کردی یاخو ...

ولی خب اگه استرس داری کاملا درکت میکنم دعا کن این بارداریم خوب باشه حتما میام میگم