2777
2789
عنوان

کدوم ماشین ظرفشویی بهتره؟

4081 بازدید | 18 پست

سلام خانمهای محترم

من میخوام واسه مامانم ماشین ظرفشویی بخرم. فروشگاه اداره مون فقط همین چند تا مارک رو داره منم چون میخوام قسطی بردارم باید فقط از همینجا خرید کنم. لطفا اگه این مارکها رو می شناسید و تجربه شو دارید بهم کمک کنید .ممنونم از لطفتون

تعداد رای : 17
نظرسنجی
پاکشوما
2
11%
دوو
13
76%
زیرووات
1
5%
اسنوا
1
5%
ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دختر قدر شناسی احسنت

قربونت عزیزم. دیدم واقعا ظرف شستن براش سخت شده خونه شم که ماشالا پر رفت و آمد

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
پاکشوما ک لباسشوییش خوبه ظرفشویی نمیدونم

یکی از فروشنده ها هم میگفت پاکشوما خوبه. میگفت موتورش ال جیه. من خودم ال جی دارم راضیم ولی نمی دونم پاکشوما چطوریه

زيروات و پاكشوما برا همون شركت پاكشوما هستن اسنوا و دوو هم برا يه كارخونن منتها دوو هاشو يه مقدار ب ...

آخه گفتن زیرووات ایتالیاییه؟ یعنی ایران میزنه؟

ال جی کارش خوبه  قابلمه هم میشوره

آره خودمم الان شش ساله ال جی دارم چهارده نفرشو راضیم. اگه فروشگاهمون ال جی داشت حتما برمیداشتم

چون دوستم میگفت ال جی قابلمه خوب نمیشوره

لابد قابلمه رو با مواد غذایی که بهش چسبیده میذاره. کلا ماشین ظرفشویی نمیتونه ظرفی رو که چیزی بهش چسبیده تمیز کنه مثل ته دیگ.وگرنه اگه قابلمه ها صرفا چرب باشه اتفاقا اینقدر تمیز میشوره برق میفته

منم دوست دارم داشته باشم شوهرم گفته روز تولدت میگیرم

ایشالا به سلامتی. اگه میخوای واقعا مارک خوب بخری بوش بخر یه عمر راحتی