2777
2789

این ماه دوباره با کلی امید و ارزو دوباره کلومیفن و لتروزول و hcg استفاده کردم،پونزده روز پیش امپول ازاد سازی زدم سینه هام مث پریودی درد میکرد و زیر شکمم هم یجوری بود واقعا امیدوارم بودم دوتا فولیکول غالب داشتم یکی ۱۸ یکی ۲۲ چرا نشد اخه چرااا 😭😭😭 کی تجربه مشترک داره دلم اروم نمیشه ته قلبم یجوریه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه هفته مونده پریود بشم سونو دادم نوشته ۱۵ تا ۲۰ فولیکول حداکثر قطر ۴ و ۳ یعنی حامله نمیشم؟

یعنی پونزده تا بیست تا فولیکول داری ک قطرشون سه و چهاره؟؟؟اگ منظور اینه که احتمالا تنبلی تخمدان داری

منم ۱۱ این ماه ای یو ای شدم تمام علائم بارداری رو داشتم و با کلی امید منتظر روز موعدم بود، فردا موعدمه ولی امروز یهویی ترشح قهوه ای و گرم اومد به دکترم اطلاع دادم گفت برو ازمایش بده، جواب ازمایشم منفی بود. از بس گریه کردم چشام باز نمیشه😭😭

دلم میخواد خودمو گول بزنم! یعنی ممکنه زود تست داده باشم؟ لقاح دیرتر گرفته باشه؟

فردا موعدمه، ۱۹ روز هم از ای یو ای م گذشته!😭