2777
2789
عنوان

دوستی خاله خرسه در نی نی سایت

589 بازدید | 17 پست

خیلی خوبه که همیشه با هم تو سایت خوب باشیم و بهم امید و نیروی مثبت بدیم 

اما بعضی دلگرمی های الکی، مخصوصا وقتی مربوط به یه بچه باشه، عواقب خیلی بدی به دنبال داره

خیلی کاربرها رو‌دیدم که تو سایت تاپیک میزنن و نسبت به دیر حرف زدن ، راه رفتن ،  ارتباط چشمی نگرفتن و ….بچه شون نگرانن و اینجا دنبال مشاوره میگردن،  که خیلی خیلی اشتباهه☹️

اونوقت دوستای نی نی سایت برای اینکه مادر مضطرب  رو‌ آروم کنن ، هزار جور مثال عجیب و غریب از بچه جاری و فامیل و خواهر و برادر میزنن که مثلا تو‌پنج سالگی زبون باز کرده…🙄

نو جهار سالکی راه رفته…🙄 

تو هفت سالگی از پوشک گرفته شده و …،🙄

و در نهایت اصلا مشکلی نداشته و فقط تنبل بوده و الان دکتر قلبه و وکیل و دندونپزشک…

و شعارشون هم اینه که بچه ها رو‌مقایسه نکنین😏 بعضی کاربرا هم که به دنبال اروم کردن دل خودشون هستن ، سریع میپذیرن و متقاعد میشن😕

خواستم بهتون بگم که شدیدا دوستی خاله خرسه میکنید و سن اموزش و درمان یک کودک و اینده اون رو با راهنمایی غلط نابود میکنید🥲

لطفا ازین دلگرمی دادنهای الکی دست بردارید و درباره کارهای تخصصی اظهار نظر نکین🤦‍♀️

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی تاپیک زده شوهرش کتک میزنه بهش میگن بچه بیار 

دشمن هم اینو بگه باورم نمیشه

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."

حالا حرف های تو چه اهمیتی داره؟ 😄

معلومه که هیچ بچه ای شبیه دیگری نیست.

توام از اونایی هستی که باعث پیشرفت و پولدار شدن دکترهایی 🕳️

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

واقعا درسته

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

حالا اینقدر قطعی هم نگو دروغ میگنمن فقط یه نمونه دیدم دیر راه رفته ، الانم ۱۰ سالشه هنوز دکتر و فلان ...

دقیقا منظورم اینه که طرف رو‌میخوان همه جوره مجاب کنن که صددرصد مشکلی نیست

حالا حرف های تو چه اهمیتی داره؟ 😄معلومه که هیچ بچه ای شبیه دیگری نیست.توام از اونایی هستی که باعث پ ...

چه بی ربط

شما دکتر نرو

کلا حماقت محضه که اینجا درمورد سلامتی بچه یا خودت و روابطت حرف بزنی تخصص ندارن و هر کسی با توجه به تجربه منحصر به فرد خودش داره نظر میده...

هر تجربه ارزشمنده ولی عزیز جان دلیل نمیشه مثلا من چون تجربه کردم و خوب بود برا تو هم همون باشه...

شاید برا تو نتیجه کاملا عکس بده

مثلا مثال بارزش اینه که یه تراپیست ممکنه برا من خوب باشه ولی بزرگترین آسیب رو به تو بزنه

...

حالا حرف های تو چه اهمیتی داره؟ 😄معلومه که هیچ بچه ای شبیه دیگری نیست.توام از اونایی هستی که باعث پ ...

تو هم معلومه بربره ای هستی فکر میکنی پول به دکتر ندی بردی 

خدا به اون بدبختی که بچه ات هست رحم کنه

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."

خب چیکار کنیم؟ به طرف بگیم واااای بچه تو مشکل داره و در آینده هیچی نمیشه و خدا بهت رحم کنه و مصیبت وارد شده رو بهت تسلیت میگیم و.....

بعدشم چه ربطی به دوستی خاله خرسه داشت؟ اصلأ معنی هاشون زمین تا آسمون باهم فرق داره 

اولویت اینه که به طرف انگیزه بدی و درکنارش بگی بره پیش یه پزشک 

اون مادر به اندازه کافی داغونه با حرفای این و اون داغون تر میشه و دیگه دلسرد میشه ، قدرت کلمات رو دست کم نگیرید کلمات قدرت کشتن و زنده کردن آدما رو دارن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
تو هم معلومه بربره ای هستی فکر میکنی پول به دکتر ندی بردی خدا به اون بدبختی که بچه ات هست رحم کنه

متوجه حرفات نشدم، زیر نویس کن و فشاری نشو 😄

چون حرف های تو هم اهمیتی ندارن 😘

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot