2777
2789
عنوان

بچه ها میشه لازانیا درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 41 پست
عزیزم اگه واقعا ماکرونی کشنده بود الان باید روزی حداقل صدنفر میمردن یکم فکر کن به این ؟

بله درست میگی من یکم اخلاقم بده یه اتفاقی میوفته سریع تحت تاثیرقرارمیگیرم خیلی دلم برای دخترام میسوزه دیروزگفتم غذاچی بزارم باذوق گفتن ماکارانی منم گفتم اونوک نمیزارم بعض کردن دلم سوخت🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقادخترای منم التماس میکنن الان دوسه ماهه درست نکردم حتی خواهرم براشون سالادماکارانی درست کرد اون ...

منم تا الان مقاومت کردم.خیلی میترسم می‌دونم لازانیا هم از مواد ماکارونی ولی دیدم گریه می‌کنه گفتم لااقل این موادش بیشتره ماکارونیش کمتر گفتم لازانیا برات درست میکنم .الآنم از صبح فشارم افتاده

ششمین کاربری 😒

گفتن چند بچه کشته شده

نه اون بخاطر مصرف ماکارونیِ مونده بوده. ماکارونی و چیزهایی مثل برنج اگه چند روز بمونه توی یخچال ممکنه باکتری باسیلوس سرئوس رشد کنه و مسموم بشه آدم 

ولی احتمالش خییلی کمه و اگر غذا رو گرم کنی از بین میره

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
گفتن چند بچه کشته شده

نمیدونم تاپیک اون خانم رو دیدی 

گفتن بچه هاشون نودل خوردن این اتفاق افتاد 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

نمیدونم تاپیک اون خانم رو دیدی گفتن بچه هاشون نودل خوردن این اتفاق افتاد

نه کدوم خانمه؟منم میترسم درست کنم هیچیمونم نشه از بس خودم تلقین میکنم سکته میکنم.صبح بچه هارو بردم مدرسه خریدم ولی درستش نمیکنم

ششمین کاربری 😒

نه کدوم خانمه؟منم میترسم درست کنم هیچیمونم نشه از بس خودم تلقین میکنم سکته میکنم.صبح بچه هارو بردم م ...

من ک همون موقع ماکارونی درست کردم مشکلی نیست 

فقط هر چیز ک میخری ب تاریخش نگاه کن 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

خب درست کن عزیزم نگران نباش چیزی نمیشه

نمیدونم درست نکنم پسرم برگرده باز گریه می‌کنه .مگه حاش پیتزا درست کنم چیزی نگه.متاسفانه وسواس فکری شدید دارم.از دیروز تا حالا که قراره درست کنم فشارم میفته به هر کس میگم بهم می‌خنده ولی دست خودم نیست دیشب تا صبح از ترس خوابم نبرده.انکار می‌خوام مرگ موش بدزمغ

ششمین کاربری 😒

نمیدونم درست نکنم پسرم برگرده باز گریه می‌کنه .مگه حاش پیتزا درست کنم چیزی نگه.متاسفانه وسواس فکری ش ...

حساسیت زیاد خوب نیست 

الان من خودم هر هفته درست میکنم 

منم تا الان مقاومت کردم.خیلی میترسم می‌دونم لازانیا هم از مواد ماکارونی ولی دیدم گریه می‌کنه گفتم لا ...

خیلی حس بدیه کاملا درکت میکنم انشالله ک هیچی نمیشه عزیزدلم استرس نداشته باش