2777
2789
عنوان

بچه ها میشه لازانیا درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این اتفآقات مال ماه ابان هس فک كنم ولی میگن ماکارونی چه میدؤنم فله بودن مونده بودن یا میگن باید بلافاصله بره یخچال و زودم خورده بشه منم میترسیدم اما درست کردم خداروشکر مشکلی نیست 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

گفتن چند بچه کشته شده

عزیزمن گفتن باخوردن ماکارونی فوت شدن ولی توی ماکارونی خیلی چیزای دیگه هم هست مثل سسش .گوشت .قارچ و....

تازه گفتن احتمالامشکل ازسسش بوده که کنسروی بوده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
گفتن چند بچه کشته شده

اون به این خاطر بود که ماکارونی رو بعد پخت بلافاصله توی یخچال نذاشتن. اگه بیرون بمونه باکتری توش رشد میکنه و بچه ها چون کوچیک و ضعیفن بیشتر در معرض آسیب هستن. وگرنه خود ماکارونی ها هیچ مشکلی ندارن.

من همون موقع که این شایعه پخش شد از بس عکس ماکارونی دیدم همون روز پختم 😂ببین عزیزم دکتر دخت م همون روز یک کلیپ ضبط کرد توضیح داد گذاشت پیج گفت تو مواد سازنده ماکارونی آرد وتخم مرغه 

وتخم مرغ اگه مدتی بمونه میکروب کشنده تولید میکنه که با گرما هم نمیمیره اون مرگها هم احتمالا به اون دلیل بوده چون تابستون بوده وهوا گرم زود ماکارونی خراب شده شما هر بار ماکارونی میپزی به اندازه مصرف بپز هر چی هم موند بزار یخچال اوکی هست 

دقیقادخترای منم التماس میکنن الان دوسه ماهه درست نکردم حتی خواهرم براشون سالادماکارانی درست کرد اون ک رفت ریختمش دور خیلی میترسم خدایی نکرده چیزی بشه سرهمونه هی بهشون میگم فعلاصبرکنید ولی واقعا موندم چ کنم

دقیقادخترای منم التماس میکنن الان دوسه ماهه درست نکردم حتی خواهرم براشون سالادماکارانی درست کرد اون ...

عزیزم اگه واقعا ماکرونی کشنده بود الان باید روزی حداقل صدنفر میمردن یکم فکر کن به این ؟