سلام هم اتاقیم خیلی داره اذیتم میکنه توی این سرما پنجره را باز میکنه بعد شوفاژ را تا ته خاموش میکنه بعد در هم باز میکنه بهش میگم جرا این کار رامیکنی محل اصلا بهم نمیذاره اصلا حرف نمیزنه میخاد کاری کنه من از اتاق برم قبلا باهام خیلی خوب بعد شب یلدا یکدفعه بد شدچکار کنم دو نفره هستم اتاقمون دو نفره حالا من با پنجره مشکلی ندارم پتو میندازم با در مشکل دارم سروصدا میاد هیچ اتاقی درش باز نیست😭😭 برم ببندم دوباره باز میکنه خیلی ناراحتم😭😭😭 به نظرتون سرپرستی کاری میکنه؟ من اینها را صرفا به خاطر درد دل گفتم
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اخه نقطه ضعف هم نداره نه درس میخونه که از صدا بدش بیاد نه از نور بدش میاد کلا سرش داخل گوشیه لصلا ای ...
توام شوفاژ و تا ته زیاد کن هی درو ببند شده تا صبح اون باز کنه تو ببند نزار بخوابه خلاصه روانیش کن من بودم میدونستم چطوری بترسونمش فراری شه حتی میتونی شبا موهاتو بریزی جلوی صورتت تو اتاق بدویی شببه جن زده ها الکی خود زنی کنی یهو با اون موهای تو صورت ریخته حمله کنی طرفش وحشت کنه صبح هم که شد بگو جن ها منو اذیت میکنن من جن زده ام🤣😂😂
عزیزم یبار ی دعوای اساسی لازم داره اما بنظرم اتاقتو عوض کنی بهتره زندگی کردن تو خوابگاه و اتاق مشترک همینجوریش بده دیگه ی هم اتاقی ناجور غیرقابل تحمل میشه
چون سنش بیشتره برات سخته جلوش دربیای اتاقت رو عوض کن .وقتی خوابه آهنگ گوش بده بدون
هندزفری خودت هم موقع خواب توی گوشت چیزی بذار تا وقتی دروباز میذاره اذیت نشی وقتی شوفاژومیبنده دوبار کن آنقدر ادامه بده تا بفهمه کوتاه نمیای پنجره رو هم همینطور اصلا ازش نترس