2777
2789
عنوان

هم اتاقیم

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه نقطه ضعف هم نداره نه درس میخونه که از صدا بدش بیاد نه از نور بدش میاد کلا سرش داخل گوشیه لصلا ای ...

توام شوفاژ و تا ته زیاد کن هی درو ببند شده تا صبح اون باز کنه تو ببند نزار بخوابه خلاصه روانیش کن من بودم میدونستم چطوری بترسونمش فراری شه حتی میتونی شبا موهاتو بریزی جلوی صورتت تو اتاق بدویی شببه جن زده ها الکی خود زنی کنی یهو با اون موهای تو صورت ریخته حمله کنی طرفش وحشت کنه صبح هم که شد بگو جن ها منو اذیت میکنن من جن زده ام🤣😂😂

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

گفتم بهش دیشب گفتم میرم سرپرست باز رپیش را اون طرف اصلا انگار با دیوار حرف میرنم عین دیواره

توهم محلش نزار اصلا

راهنمایی با یکی خیلی رفیق بودم، یهوو بعد اخرین تقلبی ک رسوندم  بهش بلاکم کرو

هرچی زنگ میزدم چته یهو هیچی نگفت. این ادما مریضن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چندتا تاویک در این مورد میزنی!!!! 

عزیزم یبار ی دعوای اساسی لازم داره اما بنظرم اتاقتو عوض کنی بهتره زندگی کردن تو خوابگاه و اتاق مشترک همینجوریش بده دیگه ی هم اتاقی ناجور غیرقابل تحمل میشه

چون سنش بیشتره برات سخته جلوش دربیای اتاقت رو عوض کن .وقتی خوابه آهنگ گوش بده بدون

هندزفری خودت هم موقع خواب توی گوشت چیزی بذار تا وقتی دروباز می‌ذاره اذیت نشی وقتی شوفاژومیبنده دوبار کن آنقدر ادامه بده تا بفهمه کوتاه نمیای پنجره رو هم همینطور اصلا ازش نترس

https://eitaa.com/kodakenazanin

اونوقت ب منم گفتن برو ازین خابگاه ها بمون گفتم لرم حاشیه شهر ی سوئیت بگیرم بهتره تا اینکه هم اتاقی د ...

اره اگ توانشو داری سوییت بگیر

داداش دوستم خوابگاه دولتی بود

یبار دعوای بد کرده بودن بخاطر اینکه هم اتاقی هاش همش سفره مشروبات و... اینا مینداختن و اهنگ میزاشتن و اینم عصبی شده بوذه دعوا کرده بوده

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

صنایع غذایی اگه بوده اونم شاخه کشاورزی اگا مهندسی صنایع اون ک رشته واقعا خوبیه

دومی بوده ولی مهم اینه الان داره اذیتم میکنه از اروم بودن من داره سواستفاده میکنه

چون سنش بیشتره برات سخته جلوش دربیای اتاقت رو عوض کن .وقتی خوابه آهنگ گوش بده بدونهندزفری خودت هم مو ...

اخه من میخام دلیل این کارش را بدونم کاش سرپرست بتونه کاری کنه تختامو را عوض کنیم اون بره روبروی پنجره هرچقدر میخاد اون پنجره را باز کنه