2777
2789
عنوان

هم اتاقیم

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 53 پست
بهش گفتم مشکل من همینه اصلا به خرفام گوش نمیده هدفون میذاره توی گوش بهم بی مخلی میکنه انگار من وجود ...

مشکل روانی نداره؟!

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره فعلا که خوابیده بیدار شد فیلم میگیرم

ببین جلوی دیوونه دیوونه تر شی عقب نشینی میکنه اگر هیچکس برات کاری انجام نداد توام روانیش کن ببین از چه چیزایی بدش میاد همونارو روش پیاده کن 

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

ملت کلا رد دادن با این همه مشکلات

رفیقم تو خوابگاه، ی وسیلع تو آشپزخونه بود، ی خانوم حدود 40 ساله بهش خورد. شکست

بخاطر اینکه این خانم بزرگ بود و. رفیق من ی دختر 19 ساله، کارشو جایی پیش نبردن و پولشو از زنه نگرفتن

خوابگاه‌ها پر مواد و مشروبات 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ببین جلوی دیوونه دیوونه تر شی عقب نشینی میکنه اگر هیچکس برات کاری انجام نداد توام روانیش کن ببین از ...

اخه نقطه ضعف هم نداره نه درس میخونه که از صدا بدش بیاد نه از نور بدش میاد کلا سرش داخل گوشیه لصلا این دلنشگاه نیومده درس بخونه لیسانسشو قبلا گرفته فکر کنم با خانوادش مشکل داره اومده اینجا میخاد منم روانی کنه

وقتی این کار را میکنه داره دیگه با 30 سال سن اومده خوابگاه دخترای 19یا 20 ساله فکر کردم عاقله باهاش ...

ای بابا/:

به‌نظرم اتاقتو عوض کن

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بنظرم یکی دوبارر بی تفاوت باش حتی نگاهشم نکن وقتی اینجوری کرد

بعد دیدی شدت‌ش بیشتر شد، محکم بهش بگو اگ ادامه بده، کار ب جای خوبی نمیرسه 

باز تکرار کرد برو سرپرست 

ولی فیلمو بگی 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

لباس میپوشم ساعت هشت میرم پیش سرپرست به نظرتون قبول میکنه؟ اخه رفتارهای این اعجوبه غیر قابل باوره

صبح به سر پرست بگین ی غیر مستقیم بیاد خودش بررسی کنه  که هم اتاقی تون متوجه نشه خودش یا دانشجوی نمایندشو بفرسته ببینه پنجره باز شوفاژ خاموش در اتاق باز ...  .تو این هوای سرد .. چند تا از خوابگاه‌هایی ک مدام‌میبینن در اتاق تون باز هس رو هم ب عنوان شاهد در نظر بگیرین ..

خابگاه دانشگاه یا ازین پاسیوها

دوتاش 

بنظرم یکی دوبارر بی تفاوت باش حتی نگاهشم نکن وقتی اینجوری کردبعد دیدی شدت‌ش بیشتر شد، محکم بهش بگو ا ...

گفتم بهش دیشب گفتم میرم سرپرست باز رپیش را اون طرف اصلا انگار با دیوار حرف میرنم عین دیواره