2777
2789
عنوان

چیکارا

99 بازدید | 15 پست

برنامتون امروز چیه چیکارا میکنین

تازه بیدارشدین

یا هنو نخوابیدین

روتین امروزتون چیه ناهارچی میزارین

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

من هنوز نخوابیدم..

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

من کلا روزی ۳/۴ ساعت میخوابم 

امروز مشتری کراتین دارم شکر خدا چندتا 

ناهارم برا پسرم پای مرغ 

خودمون ماهی جای شماام خالی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوابم نمیبره چند روزه فکرم درگیره 

خانوما تاپیکم رو دیدید برام دعا کنید موعد پریودمه امروز

پریود نشم یکشنبه برم تست بتا بدم مثبت باشه انشالله🥺❤️توراخدا سرنمازاتپن دعام کنید اسمم ریحانه اس تو شناسنامه ولی سلین صدام میزنن ....

برنامم برای امروز 

ساعت۱۰ برنج وخورشت بار بزارم 

۱۲ ونیم اماده کنم برم سرکار ۵ برگردم 

شیو کنم ،برم حمام و بعد استراحت تا روز بعد 

سلین 

خوابم نمیبره چند روزه فکرم درگیره خانوما تاپیکم رو دیدید برام دعا کنید موعد پریودمه امروزپریود نشم ی ...

دختر به حق علی و اولادش به هرچی میخوای برسی نینیتو صحیح و سالم بغل بگیری

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من کلا روزی ۳/۴ ساعت میخوابم امروز مشتری کراتین دارم شکر خدا چندتا ناهارم برا پسرم پای مرغ خودمون ما ...

همیشه پرمشتری باشی عزیزم

نوش جونتون 💗😘

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

خوابم نمیبره چند روزه فکرم درگیره خانوما تاپیکم رو دیدید برام دعا کنید موعد پریودمه امروزپریود نشم ی ...

عزیزم انشاءالله هرچی دلت میخواد برات اتفاق بیفته 💗

من هنوز نخوابیدم..

منم😑

دختر به حق علی و اولادش به هرچی میخوای برسی نینیتو صحیح و سالم بغل بگیری

ممنونم دورت بگردم بخدا این چند روز شبا با صلوات میخوابم روزا دعا میکنم ذکر میگم خدا وائمه رو قسم میدم:) چی میشه خوشحال بشم  میترسم از  امروز که باز پریود بشم :)

سلین 

همیشه پرمشتری باشی عزیزمنوش جونتون 💗😘

فدای قشنگیات خواهر

فدای قشنگیات خواهر

💗😘خدانکنه 

ممنونم دورت بگردم بخدا این چند روز شبا با صلوات میخوابم روزا دعا میکنم ذکر میگم خدا وائمه رو قسم مید ...

میشه به منم خبر بدی ؟برات دعا میکنم از ته دلم

میشه به منم خبر بدی ؟برات دعا میکنم از ته دلم

چشم حتما اگر بشه خدا نگاهم کنه لیاقت مادر بودن بهم بده .تاپیک میزنم حتما اینجا هم به شما میگم فقط بشه الان هم اشکم در امد🥺😔

سلین 

صب تا شب درس شب تا صب درس

نمیدونم این امتحانا کی تموم میشه یه نفس راحت بکشیم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

چشم حتما اگر بشه خدا نگاهم کنه لیاقت مادر بودن بهم بده .تاپیک میزنم حتما اینجا هم به شما میگم فقط بش ...

انشالله ببین استرس نداشته باش استرش خودش باعث میشه آدم باردار نشه.ریلکس ریلکس باش انشالله مثبته