2777
2789
عنوان

هم اتاقیم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 32 پست
عزیزم مریض روانیهتو هم بهش توجه نکنوقتی خوابید شوفاژ رو باز کندر رو باز گذاشت نرو نبندده دقیقه صبر ک ...

میدونی مشکل اینه تخت من جوریه در باز باشه همه تخت منو میبینن نه اون را پنجره هم باز باشه سرما به من میخوره به خاطر همین این کار را میکنه در باز باشه هم سروصدا میاد نمیتونم درس بخونم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا میشه هم اتاقی بهتر اگر پیدا کنم اما اخه اون هم هدفش همینه سرپرست کاری نمیتونه بکنه این آدمه بره؟ ...

به سرپرستت بگو شاید کاری کرد.. ولی بنظرم هم اتاقی دیگه پیدا کنی بهتره 

عزیزم شل گرفتی یه بار که قشنگ با فحش و فحش کاری بشونی سر جاش دیگه گوه خوری نمیکنه نمیدونم کسی که بلد نیس با بقیه زیر یه سقف زندگی کنه چرا همچین جایی رو انتخاب میکنه خل وضع

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
عزیزم شل گرفتی یه بار که قشنگ با فحش و فحش کاری بشونی سر جاش دیگه گوه خوری نمیکنه نمیدونم کسی که بلد ...

گفتم اما رویش را کرد اون طرف هر چی بهش میگن انگار با دیوار حرف میزنم

خب باهاش حرف بزن بگو ما قراره یه تایم‌طولانی کنار هم باشیم چرا داری اینجوری میکنی چرا باهم خوب نباشی ...

گفتم که اصلا جواب نمیده باهام صحبت نمیکنه الان یک ماهه اینجوری شده

گفتم اما رویش را کرد اون طرف هر چی بهش میگن انگار با دیوار حرف میزنم

به قول یکی از دوستان مقابله به مثل کن تو هم اونو ادیت کن اما اول به سرپرست بگو اگه جواب نداد ایمکار رو کن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
به قول یکی از دوستان مقابله به مثل کن تو هم اونو ادیت کن اما اول به سرپرست بگو اگه جواب نداد ایمکار ...

لعنتی هیچ نقطه ضعفی نداره اخه نه درس میخونه که با صدا مشکل داشته باشه نه با نور مشکل داره نه با در کلا همیشه سرش داخل گوشیه 

یه روز رفت کلاس تخت ها رو جابه جا کن 

یا پلاستیک بخر بزن به پنجره پرده بزن به در 

اگر به چیزی حساسه لجش بزار به سرپرست بگی تهش میگه جابه جا شو برو خودت بگرد یه اتاق پیدا کن جابه جا شی 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
یه روز رفت کلاس تخت ها رو جابه جا کن یا پلاستیک بخر بزن به پنجره پرده بزن به در اگر به چیزی حساسه لج ...

پرده هم بزنم میکنه من به نصف پنحره که طرف خودم چسب زده بودم که باد طرف من نره رفته اون هم کنده یعنی میخاد باد طرف من بره وگرنه طرف خودش میرفت