2777
2789
عنوان

باردارشدن😢

536 بازدید | 43 پست

هفته ۷هستم هنوزهیچی نشده خواب الودم ازاونور میخابم باید هی برم دسشویی

سرماخوردم🤒

ویار😷

هنوز دکتر ندارم هی به خودم میگم نونت نبود ابت نبود دختر بچت چی بود نه میشه قرص خورد نه میشه فست فود خورد هی شوهرم وای فایو خاموش میکنه حوصله کاریا ندارم😣

همینه دیگه عزیزدلم

منم خوابم خییییلی زیاده

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اولش از این حرفا میزدم😂😂

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

اوه حالا اولشه جای من بودی چی می گفتی از ماه 6همش به خاطر فشار خون بالا تو دکتر و بیمارستان بودم.😔

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

خدا به دادت برسه وقتي از الان اينطور ميگي

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

اوایل این فکرا خیلی زیاده حالا من دیشب ساعت چهار صبح پاشدم برم دسشویی تو دسشویی به این فکر میکردم که بچه نمیذاره دیگه من ازاد باشم با شوهر کیف کنیم یا نمیذاره شبا بخوابم همشم لجبازی میکنه چطور باید از عهده ش بربیام😄😄بعد گفتم انگار نه انگار من یه سال اقدام بودم کلی هم عذاب کشیدم تا نی نی بیاد لعنت بر جون شیطون😂

خدایا تو را قسم به مهربانیت طعم شیرین مادر شدن را به تمام زنان سرزمینم بچشان🙏

خخخخ اوایلش سخته عزیزم منم همون اوایل گردن مامانم اینا میوفتادم شماها هعی میکفتین بچه من خسته شدممم دیگه نمیخوام، ولی قول میدم هفته ۱۶ ۱۷ شدی همه چی عالی میشهههه، من هنوزم از فست فود بدم میاد، غصه نخور دکتر برو قرص تهوع بده خوب میشی

‏دلخوریهای ریز ریز‏ ، بی مهری های بزرگ ‌میاره..
اوایل این فکرا خیلی زیاده حالا من دیشب ساعت چهار صبح پاشدم برم دسشویی تو دسشویی به این فکر میکردم که ...

واقعا منم بعد سه سال انتظار از این فکرا میکنم🤐🤐مخصوصا که ما همیشه تو زمستون میرفتیم کیش الان انگار دارم خل میشم

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

حالا تازه بیاد بیرون داستانات شروع میشه 😁دیشب ساعت 2شب دخترم چنگول انداخت به صورت شوهرم.منم گفتم بچه همینه.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭