چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁 تو نی نی سایت سلیطه بازی مهم نیست چون عین این بچه مدرسه ایا میری نی نی یار و تگ میکنی ، حضوری این کارارو میکردی بهت نشون میدادم سلیطه واقعی کیه😉 اگه چرت و پرت گفتی ولی من چیزی نگفتم علتش اینه مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂🔥
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁 تو نی نی سایت سلیطه بازی مهم نیست چون عین این بچه مدرسه ایا میری نی نی یار و تگ میکنی ، حضوری این کارارو میکردی بهت نشون میدادم سلیطه واقعی کیه😉 اگه چرت و پرت گفتی ولی من چیزی نگفتم علتش اینه مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂🔥
من علت افسردگیم حل شد و تموم شد رفت پی کارش اگه حل نمیشد بدتر میشدم، دارو های اعصاب روان بدتر میکنن آدمو دکتر قلب رفته بودم گاباپنتین هم داده بود ولی آرومم نمیکرد ، متخصص اعصاب روان رفته بودم بازم هیچی، تا اونجایی که اون موضوع که باعث افسردگیم بود تموم شد ، نه این که درست بشه من فراموشش کردم و به پذیرش رسیدم..
به تو هم توصیه میکنم زیاد دارو مصرف نکنی اینا بدجوری عوارض دارن من وقتی عوارضشونو خوندم همون موقع ریختمشون دور