2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه قدیم نیست کسیو بزور بدن بکسی .کمی پیچیدس ولی. فکر کنم خوشش نمیمود ازم رفت باقی چیزا بهونس

من یکی رو دوست داشتم اونم عاشقم بود 

برام خیلی کارا کرد 

ولی هیچوقت جسارت بیان عشقش رو نداشت 

منم ولش کردم و رفتم با یکی دیگه 

هیچوقت نمیتونم پیش کسی مثل اون طوری که اون حالمو خوب میکرد و مراقبم بود رو تجربه کنم ولی رفتم ...

هعی🤕

اونقدری عاشق بود با اینکه ما لرا خیلللللی غیرتی و حساسیت و خیلی دهه ۴۰ ای فکر می‌کنیم اما اون با اینکه میدونست من‌با یکی دیگ تو رابطه بودم بازم میخواست ک من برگردم 

ولی جسارت نداشت که‌ بگه 

من الان دیگه بی حس شدم نسبت بهش 

زیاد عشق رو جدی نگیر بهش بها نده 

برا خودت وقت بزار 

ارتباطت با خدا رو هم‌قوی تر کن 

اونقدری عاشق بود با اینکه ما لرا خیلللللی غیرتی و حساسیت و خیلی دهه ۴۰ ای فکر می‌کنیم اما اون با این ...

جدیه ادم انگیزه میگیره اگه خوب پیش بره  ادم مگه چندسال زندس .۶ ماه عاشقانه ادم زندگی کنه کافیه

جدیه ادم انگیزه میگیره اگه خوب پیش بره ادم مگه چندسال زندس .۶ ماه عاشقانه ادم زندگی کنه کافیه

تره قبول دارم انگیزه میده ولی به شرطی ک خوب پیش بره ک معمولا نمیره مگر این که بلد باشی چطور از پس بالا پایین رابطه بر بیایی 

تو عاشق اون دختری یت بیشتر عاشق اون احساسی که بهت دست می‌داد وقتی باهاش بودی؟