2777
2789
عنوان

دیگه تو نی نی سایت سوال نپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 39 پست

والا ما تو زندگی واقعیمون از کسی فحش نخوردیم که این‌جا بعضی ها وحشی بازی در میارن توهین و فحاشی میکنند 

جواب بدی تعلیق میشی ندی دلت میپوکه 

امروز تو یک تاپیک بودم خانمه چقدر قشنگ و مودب داشت راهنمایی یک کاربر میکرد ،استارتر بد شخصیت بلانسبت سگ صد شرف به سگ م‌ثل شغال پاچه این بنده خدا گرفته بود 

گفتم عفو کاربری کنم منم برم قاطی بشورمش باز گفتم بیخیال 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یکبار گفتم شوهرم منو قبل از اینکه بره سرکار ماچ می‌کنهواااای بلا به دور نمیدونی چی به روزم آوردن ...

اشک منم سر یکی از تاپیکا درآورده بودن

اصرااااار داشت که بیمار روانی داری  

رفتم تاپیک های کاربر رو خوندم،صدنوع اختلال داشت حداقل  

وای یکبار گفتم شوهرم منو قبل از اینکه بره سرکار ماچ می‌کنهواااای بلا به دور نمیدونی چی به روزم آوردن ...

منم یسری بابت مشکلاتم تاپیک زده بودم شبش بخاطر حرفایی که خونده بودم کلی گریه کردم از یه طرف بابت بدبختیم گریه میکردم از یه طرف بابت حرفاشون

داخل تلگرامه؟

نه برنامه‌ست

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خدا نگذره ازشون

اینجارو زیاد جدی نگیرید

فقط به خاطر آرامش اعصاب خودتون

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

سلام خواهش میکنم هرکی این پستم رو میخونه تاپیک قبلمو گزارش بزنه این سایت گزینه حذف نداره پای زندگیم در میانه ازتون خواهش میکنم بخاطر دل شکستم در حقم خواهری کنید میدانم زحمته براتون ولی خدا عوضش رو بهتون بده لطفا

هرکی گزارش زد لایک کنه ب نیابتش صلوات بفرستم

لطفا

بابت به انگلیسی تو گوگل سرچ کنی chat gpt میاره برات بعد ایمیل میدی و تمام

اولاش برای ایران محدود بود شماره مجازی میخواست

الآن برنامش اومده خیلی خوبه

من چرا نمیتونم از استفاده کنم🙁 با فیلترش.کن بدون فیلترش.کن اصلن کار نمیشه. یبار وصل شد ازم شماره میخواست. میگن باید شماره غیر ایران و بزنی. شما چجوری استفاده میکنین ازش؟